Canaydın fair-play istedi

Abone ol

Canaydın, Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçın fair-play içinde geçmesi dileğinde bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, 22 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçın fair-play içinde geçmesi dileğinde bulundu.

Canaydın, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki tesislerinde düzenlenen kokteylde yaptığı açıklamada, futbolun kardeşlik, barış ve sevgi olduğunu belirterek, taraftarların da derbi maçta bunu göz önünde bulundurmaları gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe maçının önemine değinen Canaydın, ''Bu karşılaşma şampiyonluğun kaderini belirleyecek. Bu nedenle kazanmak için sahaya çıkacağız. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş olarak 100 yıldır bu yolda yürüyoruz ve birlikte yürümek mecburiyetindeyiz. Derbi maçın fair-play içinde geçmesini diliyorum'' dedi.

Bir gazetecinin, yabancı oyuncu sayısı ile ilgili sorusunu Canaydın, ''Hem Kulüpler Birliği, hem de Galatasaray Kulübü Başkanı olarak, mevcut statünün korunmasından yanayım. Ülkemizdeki gençlerin yetişmesinde bu sistem elverişlidir'' diye yanıtladı.

Canaydın, derbi maça gidip gitmeyeceğinin sorulması üzerine de ''Daha önce de belirttiğim gibi, gideceğim'' açıklamasını yaptı.

Günün Önemli Haberleri