Çalımbay Kartalı gözüne kestirdi

Abone ol

Çalımbay, hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile yapacakları maçta üç puandan başka bir sonuç düşünmediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile yapacakları maçta üç puandan başka bir sonuç düşünmediklerini söyledi.

Çalımbay, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, haftalardır iyi oynadıklarını belirterek, ''Ama yetmiyor. Çünkü basit hatalarla, kötü goller yiyoruz. Denizlispor maçına da kalecimiz Zdravkov'dan yoksun çıktık. Denizlispor üç kez kalemize gelip, iki gol attı'' dedi.

Kadrolarının dar olduğunu ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

''İkinci yarının başından bu yana bir çok şanssızlık yaşadık. Bu hafta da Beşiktaş maçında Yasin kart cezalısı olduğu için oynayamayacak. Ama her şeye rağmen pes etmeyeceğiz. Biz, buradan iyi bir şekilde çıkacağız. Yeter ki Denizlispor karşısında oynadığımız oyuna devam edelim.''

Gençlerbirliği karşısında Beşiktaş'ın sergilediği oyunu beğendiğini kaydeden Çalımbay, ''İyi takım, çok çok iyi futbolcuları var. Ama zaafları da var. Biz de bu zaaflardan faydalanmaya çalışacağız. Kesinlikle biz İstanbul'a ne beraberliğe, ne de başka bir şeye gidiyoruz. Beşiktaş karşısında üç puandan başka bir şey düşünmüyoruz'' diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri