Çalımbay çatmadan duramadı

Abone ol

Çaykur Rizespor'da Saffet Susiç'in yerine takımın başına getirilen Rıza Çalımbay, hedeflerini anlatıp camiaya umut verdi.

Hedef olduğu sürece Çaykur Rizespor'da olacağını açıklayan Rıza Çalımbay, kulübün bazı eksiklerinin tamamlanmakta olduğunu söyledi. Özellikle çekilen tesis sıkıntısının sona ermekte olduğunu anlatan Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Artık başkan da bir hedef peşinde. Bence taraftar da buna inanmalı ve hep beraber bu takımı iyi bir yere getirmeliyiz. Herkes elini taşın altına koymalı. Bakıldığında inanın takımın müthiş bir fikstür avantajı vardı. Bu kullanılamamış. İki tane büyük maç alınmış. Ama arkasında alacağı maçlar kaybedilmiş. Kupada 3 maçta sıfır puan. Bu tablo tabii ki zor gözüküyor ama biz elimizden geleni yapacağız. Çaykur Rizespor'da iyi oyuncular var ama sıkıntılılar. İyi çalıştırılmamışlar. Belki onları tam kapasiteye çıkarabilirsek, bence çok daha iyi olacak. Sezon başında bu takımın demirbaşları olan birkaç çok iyi oyuncu gönderilmiş. Sebeplerini bilemiyorum ama ben olsam kesinlikle göndermezdim.“

Günün Önemli Haberleri