Çağdaş resmen Trabzonda

Abone ol

Trabzonspor, bonservisini Beşiktaş'tan aldığı Çağdaş Atan ile sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, bonservisini Beşiktaş'tan aldığı savunma oyuncusu Çağdaş Atan ile sözleşme imzaladı.

Çağdaş Atan, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas'ın hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına bordo-mavili takımın renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan basın sözcüsü Kafkas, Çağdaş'ı alarak gelecek sezon öncesi ilk transferlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Çağdaş'ın Trabzonspor'un başarısına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Transfer, tüm camiaya hayırlı olsun'' dedi.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Kafkas, ''Bu hafta teknik konumuzu netleştirdikten sonra yeni oyuncular takıma katacağız'' diye konuştu.

Çağdaş ise Türkiye'nin en büyük 4 kulübünden birine geldiğini belirterek, ''Bunun için çok mutluyum. Trabzonspor, devre arasında veya sezon sonunda beni 3 yıldır istiyordu, ancak yollarımız kesişememişti. Benim de isteğim vardı. Çok talep olmasına karşın Anderlecth ve Trabzonspor ile görüştüm, ancak Trabzonspor'u tercih ettim'' dedi.

Taraftar yapısı ile de örtüştüğünü ifade eden Çağdaş, sözlerine şöyle devam etti:

''Bugün bir spor gazetesindeki haberi yalanlamak istiyorum. Öncelikle Beşiktaş Kulübüne bana verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ta huzurum kalmadığı ve değişikliğe ihtiyacım olduğu için ayrıldım. Trabzonspor'u tercih ettim. Tercihimin olumlu olduğunu düşünüyoruz. İnşallah Trabzonspor, uzun süre hasret kaldığı şampiyonluğu ilk yılımda benim de katkımla yakalar.''

Günün Önemli Haberleri