Büyükşehir Fenerbahçe'ye acımadı!

Abone ol

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Kırkpınar'da yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

ADASU ekipleri Sapanca Gölü etrafındaki yapıları gölü kirlettikleri ve ruhsatsız oldukları gerekçesiyle yıkmaya devam ediyor.

Kırkpınar'da Sapanca gölü kenarında bulunan Fenerbahçe'ye ait kayıkhane ve sportif tesisleri yıkan ADASU ekipleri Kırkpınar Havaalanını da yıktı. Yıkım sırasında polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Sapanca Belediye Başkan vekili Fatih Fil, 5 binlik çevre düzen planının Anıtlar Kurulu'ndan kabul görmesine rağmen yıkımın yapılmasına tepki gösterdi. Fil, Kırkpınar'ın sosyo ekonomik yapısına zarar vermek ve Kırkpınar'ın geçmiş siyasi yapısıyla yapılan kavganın kaçınılmaz sonucu olarak yıkım yapıldığını ileri sürdü.

Bu arada bir grup vatandaş sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden kurdukları Kırkpınarspor isimli sitede yıkılan sportif tesislere 100 metre mesafede Sapanca Gölü'ne lağım sularının aktığını ihbar ettiler. Sitede ADASU yetkililerine seslenen vatandaşlar “Yıkılan sportif tesislerin yakınlarında göle 50 metre mesafede günlerdir göle lağım suları akıyor. Tesisleri yıkacağınıza bunları yapın” diye yazdılar.

Günün Önemli Haberleri