Büyükşehir'de Buca sevinci var

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, alınan sonuçtan memnun

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımın Bucaspor karşısında ortaya koyduğu futboldan memnun olmadığını fakat geriden gelip galip gelmenin önemli olduğunu söyledi.

Takımın Olimpiyat Stadı'nda Bucaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, sahada oldukça keyifsiz bir mücadelenin olduğunu belirterek, "Rakip ligde kalmak için son hamlelerini yapıyor. Bizde iki haftadır kazanamıyorduk. Bu maçta istekli ve arzulu oynamamız gerekiyordu. Oyun hakkında fazla konuşulacak bir şey yok. Böyle bir haftada üç puan aldığımız için mutluyuz. Geriye düştüğümüz maçı kazanmak önemliydi" diye konuştu.

Perşembe günü Gençlerbirliği ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçını düşündüklerini kaydeden Avcı, "Perşembe günü çok önemli bir maça çıkacağız. Lige verilen arada sakat futbolcularımız iyileşti. Perşembe günü Bucaspor karşısında oynadığımız gibi oynamamalıyız" dedi.

Basın toplantısına katılan futbolculardan kaptan Ekrem de, Bucaspor maçının tatmin etmeyen bir karşılaşma olduğunu söyledi. Kaptan, "Bizim için önemli olan perşembe günkü kupa maçıydı. Aklımız ordaydı" şeklinde konuştu.

Can Arat da, Bucaspor galibiyetinin perşembe günü oynanacak kupa maçı öncesinde moral olduğunu ifade etti.
Günün Önemli Haberleri