Büyü bozmadı diye dayak yedi

Abone ol

Üzerindeki büyüyü bozmasını isteyen gence olumsuz yanıt verdi. Sonu kötü oldu.

Tophane'de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Emre G., sabah namazına gittiği camide üzerindeki büyüyü bozmadığını istediği ancak olumsuz yanıt aldığı imam Halil Kurnaz'ın başına şişeyle defalarca vurarak yaraladı.

Manisa'da psikolojik sorunları olduğu için cezai ehliyeti olmadığına dair rapor alamayan ailesi Emre G.'yi bir süre önce yakınlarının bulunduğu İstanbul'a getirdi. İddiaya göre burada da olumlu sonuç alamayan aile, henüz İstanbul'dalarken çocukları Emre G.'nin baskısıyla kısa süre önce kız istemeye gitti, ancak kız tarafı bu teklifi geri çevirdi.

Bu gelişmelerden sonra Emre G., bu sabah Nusretiye Camii’ne giderek imam Halil Kurnaz’la konuştu, üzerinde bir büyü olduğunu söyledi ve büyüyü bozmasını istedi. Olumsuz yanıt alan Emre G., imam Kurnaz’a saldırarak elinde bulunan şişeyle defalarca başına vurdu. Cami içinde başlayıp dışarı kadar devam eden boğuşmanın ardından Emre G. polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı Emre G., ifadesine başvurulduktan sonra Karaköy Polis Merkezi’ne götürüldü. Daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne teslim edilen Emre G.’nin sorgusu sürüyor. İmam Halil Kurnaz'ın tedavisi sürüyor.

Günün Önemli Haberleri