Bursaspor'da neşeli antreman

Abone ol

Eskişehirspor maçı ardından Valencia maçı hazırlıklarına hemen başlayan Bursaspor'da moraller üst düzeyde...

Spor Toto Süper Lig'de 4'te 4 yaparak tarih yazmaya devam eden Bursaspor, Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Valencia maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen sabah antrenmanına Eskişehirspor maçında ayağına darbe alan Ozan İpek dinlendirilme amacıyla katılmadı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam antrenman öncesi futbolcularını saha ortasında toplayarak 10 dakikalık bir toplantı yaptı.

SAĞLAM'DAN SAVUNMA UYARISI

Eskişehirspor maçındaki hataları anlatan Sağlam, takımına defansif anlamda daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Ali ve Volkan'ı örnek gösteren tecrübeli teknik adam, "Ali ve Volkan öne çıkıyorsunuz. 2 kişi birden öne çıktığı zaman defansı kim kontrol altında tutacak" dedi.

ESKİŞEHİR'İ UNUTUN

Oyuncularından Eskişehirspor maçı unutmalarını isteyen Sağlam, futbolcularından Valencia maçına konsantre olmalarını istedi.

Antrenmana Eskişehirspor maçında sağ ayağına darbe alan Ozan İpek katılmazken, Stepanov ve Vederson fizyoterapist eşliğinde yürüyüşle idmanı tamamladı.

"HAYATIMDA KİMSEYE BU KADAR BAĞIRMADIM"

Toplantının ardından yeşil-beyazlı futbolcular serbest olarak düz koşu yaptı. Sağlam, Eskişehirspor maçında ilk golün asistini yapan Volkan Şen'e ,"Volkan koş bakalım. Hayatımda sana bağırdığım kadar hiç kimseye bağırmadım" diyerek takıldı.

Yeşil-beyazlı futbolcuların antrenmanda neşeli ve moralli oldukları gözlendi. Antrenmanda Arjantinli futbolcular Nunez ve İnsua ise sık sık birbirleriyle şakalaştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ TOPUNA GAZETECİ İLGİSİ

Bursaspor'un antrenmanını takip eden basın mensupları, yeni getirilen Şampiyonlar Ligi toplarına büyük ilgi gösterdi. Gazeteciler topun fotoğrafını ve görüntüsünü çekmeyi ihmal etmedi.

Bursaspor yarın basın kapalı yapacağı antrenmanla Valencia maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Günün Önemli Haberleri