Bursasporda moraller bozuk

Abone ol

Sahasında Kayserispor'a 3-0 yenilen Bursaspor'un ikinci başkanı Evsel Yılmaz, taraftarlarına tepki verdi...

Sahasında Kayserispor'a 3-0 yenilen Bursaspor'un ikinci başkanı Evsel Yılmaz, ''Biz sadece bir maç kaybettik, ancak malesef taraftarlarımız konuya böyle bakmıyor'' dedi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, Kayserispor maçına 40 puana ulaşmak, stresten uzaklaşmak ve yeni hedefler belirlemek için 3 puan parolasıyla çıktıklarını, ancak 90 dakika sonunda beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

İlk yarıda iki takımın da kontrollü oynadığını, ancak bu yarıda daha iyi mücadele eden, gol pozisyonları üreten tarafın Bursaspor olduğunu belirten Yılmaz, ikinci yarıda duran toptan beklemedikleri bir gol yediklerini, 1 dakika sonra skorun 2-0 olmasıyla oyundan tamamen koptuklarını anlattı.

Yılmaz, maç sonrası soyunma odasına giderken takım kaptanı Egemen'e tribünlerden küfür edilmesi üzerine tatsız olaylar yaşandığını dile getirerek, ''Oyuncumuz ailesinin yanında küfür edilmesi üzerine kendinden geçti. Sonuçta tatsızlık yaşandı. Allahtan olay fazla büyümedi. Biz sadece bir maç kaybettik, ancak maalesef taraftarlarımız konuya böyle bakmıyor. En çok mücadele eden, takımı organize eden kaptana ailesinin yanında küfür edilmesi çok yanlış'' diye konuştu.

Olayın Kulüp Başkanı Levent Kızıl'ı da rahatsız ettiğini kaydeden Yılmaz, şunları söyledi:

''Başkanımız Bursa ve Bursaspor'a olan sevgisi nedeniyle maç sonrası 'seneye yokum'' şeklinde bir açıklama yaptı. Biz yönetim olarak sezon başından beri iyi işler yaptığımızı düşünüyoruz. Bu takımı 2. Lig'den alıp 1. Lig'e taşıdık. Tabii ki hedefimiz daha iyi yerlere ulaşmak. Önümüzde 6 maç daha var. 18 puanın 10'unu hanemize yazdırarak ligi iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyoruz.''

Yılmaz, ''Sezon sonunda görevi bırakacağını açıklayan Başkan Levent Kızıl ile bu konuyu görüştünüz mü'' yönündeki soru üzerine, ''Hayır, görüşmedik. Ben o sözün o stresle, duygusallıkla söylendiğini düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde bu konuyu değerlendiririz. Bu kentin ve camianın, başkanın gitmesine izin vereceğine inanmıyorum. Görevde kalması yönünde ikna edileceğini düşünüyorum'' dedi.

Günün Önemli Haberleri