Bursaspor taraftarından kombine tepki!

Abone ol

Tarihinde ilk kez bu başarıya imza atan Bursaspor'da, taraftarlar açıklanan kombine fiyatlarının değişik sınıflarda fiyatlandırılmasını istiyor.

Bursaspor Yönetim Kurulu'nun, 2010-2011 sezonunun kombine bilet fiyatlarını açıkladığını ancak bir gerçeğin unutulduğunu belirten taraftarlar, "O da, yıllardır Bursaspor'un peşinden koşan, kombinesini alan, deplasmanına giden, kısacası bu takımın cefasını çeken insanlara Şampiyonlar Ligi maçları için bilet gişelerinin yolu gösterilmiş oldu" dedi.

Kombine bilet fiyatlarına kimsenin bir tepkisinin olmadığını belirten taraftarlar, "Yeni sezonda şampiyon takımımızı izlemek için fiyatların uygun olduğunu düşünüyoruz. Fakat yıllardır Avrupa arenasında sahne alamayan Bursaspor'umuzun bu sezon devler liginde mücadele edeceği maçları en sadık taraftarlarımızın izleyememe ihtimali doğmuş oldu. Dünyanın önemli takımlarının şehrimize geleceği bu maçlar için Bursaspor ile alakası olmayan insanlar ile yıllardır Bursaspor'un peşinden giden insanları birlikte bilet sırasına sokmak doğru bir anlayış mıdır? Şampiyonluk yarışında geride bıraktığımız rakiplerimiz Avrupa maçlarını kombine biletlere dahil edip, sezon boyunca takımlarını destekleyen taraftarlarına öncelik tanıyarak vefa örneği gösterirken, şampiyonluğa ulaşmış ve artık daha büyük düşünmesi gereken kulübümüzün bu tarz bir uygulama ile gerçek taraftarlarını mağdur ediyor olmasına bir anlam verememekteyiz.

Bu uygulamanın sıkıntısını sürekli takımımızı takip eden kitlenin çekeceğini ve bu durumun Şampiyonlar Ligi maçlarında tribün desteği anlamında büyük sıkıntıları da beraberinde getireceğini hatırlatmak isteriz. Kulübümüzün başarıyı nakde çevirmek istemesini son derece doğal karşılıyoruz ama cefakar taraftarını da mağdur etmemenin formülü bulunmalıdır" diye konuştu.

FORMÜL TARAFTARDAN

Bu mağduriyetin giderilmesi konusunda formülü de açıklayan taraftarlar, "Kulübümüz, bu kararı yeniden gözden geçirerek, sadece lig maçlarının yanı sıra Lig + Ziraat Türkiye Kupası + Şampiyonlar Ligi olmak üzere 3 farklı fiyatlandırmayla kombine bilet fiyatlarını yeniden düzenleyebilir. Bir diğer seçenek ise, Şampiyonlar Ligi maçları için ayrı bir kombine çıkartıp, önceliği sezon kombinesi olanlara tanıyabilir. Yönetim kurulumuzun bu seçenekleri dikkate alıp, sezon boyunca yağmur, kar, çamur demeden Bursaspor'umuzun peşinden koşan cefakar taraftarlarına bir vefa örneği göstererek mağdur etmeyeceğini umut ediyoruz" şeklinde konuştular.

Günün Önemli Haberleri