Bursada bombalar patlıyor

Abone ol

Bursaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Evsel Yılmaz'dan taraftara müjde

Bursaspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Evsel Yılmaz, takıma takviye için çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürdüklerini belirterek, ''Bolivyalı bir orta saha oyuncusu, yarın Bursa'ya gelecek'' dedi.

Evsel Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belaruslu oyuncu Maksim Romaschenko ile görüştüklerini ve büyük ölçüde anlaştıklarını, ancak bu oyuncunun transferinin Bolivyalı oyuncuya bağlı olduğunu söyledi. Bolivyalı oyuncunun, ülkesinde ''yılın futbolcusu'' seçildiğini belirten Yılmaz, ''Bolivyalı bir orta saha oyuncusu, yarın Bursa'ya gelecek. Oyuncunun ismini açıklamak istemiyoruz. Anlaşırsak, sözleşme imzalayacağız. Bu arada yabancı oyuncu kontenjanını da açabilirsek, Maksim Romaschenko'yu da kadromuza katacağız'' diye konuştu.

Yılmaz, uzun süredir temasta oldukları Trabzonsporlu Ceyhun Eriş ile de anlaştıklarını dile getirerek, ''Ceyhun ile her konuda anlaştık. Kendisi 1-2 gün içinde Bursa'ya gelecek. Anlaşmamızı opsiyonlu yapacağız. Sezon sonunda birbirimizden memnun kalırsak, sözleşmesini uzatacağız'' dedi.

Günün Önemli Haberleri