Bursa garip bir yenilgi aldı

Abone ol

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Genç Antalya maçının şokunu atlatamadı.

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Genç, 3-2 biten Antalyaspor maçıyla ilgili olarak, ''Çok garip bir yenilgi aldık'' dedi. Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akdeniz temsilcisi karşısında maça çok iyi başladıklarını, ilk 45 dakikada çok sayıda pozisyon üretip rakip fileleri 2 kez havalandırmayı bildiklerini, ikinci yarıda ise oyunun kaderinin tamamen değiştiğini söyledi.

Özellikle Cumhur'un kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından, tamamen rakibe teslim olduklarını, yedikleri basit gollerle tüm dirençlerinin kırıldığını dile getiren Genç, ''Bizim dağıldığımızı gören Antalyaspor, bunu çok iyi değerlendirdi ve sonuca gitmeyi bildi. Rakibe pozisyon yaratma izni verdik, basit goller yedik. Bu maçtan alınacak beraberlik bile bizi sevindirmezdi, ama puansız dönüyoruz'' diye konuştu. Genç, alınan yenilgide tribün olaylarının da etkili olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

''Antalyaspor karşısında çok garip bir yenilgi aldık. Bunu izah etmek bile güç. Tribünlerde yaşanan gerginliğin, Antalyasporlu taraftarların maçın başından sonuna dek aleyhimize küfretmesi konsantrasyonumuzu bozdu ama bu bahane olmamalı. Bu yenilgiyi 'kaza' olarak değerlendirip unutmalıyız. Önümüzde Akçaabat Sebatspor ile yapacağımız kupa maçı var. Rakibi küçümsemeden bu maça ciddi bir şekilde hazırlanmalıyız.''

ANTALYASPOR YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Antalyaspor maçında tribünlerde yaşanan çirkinliklere rağmen, kırmızı-beyazlı yönetimin dostluğuna da şahit olduklarını ifade eden Genç, ''Antalyaspor yönetimine teşekkür ediyoruz'' dedi. Genç, Antalyasporlu yöneticilerin maç öncesi kendilerini çok iyi ağırladığını vurgulayarak, ''Maç sonrası da bize gelen tepkilere karşı Antalyasporlu yöneticiler kendi taraftarlarıyla tartıştılar. Antalyasporlu bir grup taraftarın çirkin tavırlarına karşılık yöneticilerinin gösterdiği dostluğa teşekkür ediyoruz'' dedi.

Günün Önemli Haberleri