Burhan Kuzu o twitini sildi! Kafası fena halde karışık!
Abone olAK Parti milletvekili Burhan Kuzu, dün gece attığı "O KHK yeni 15 Temmuz girişimleri ve terör olaylarını önlemek isteyenleri kapsıyor" twitini sildi.
AK Parti Milletvekili ve ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip
Erdoğan'ın gayriresmi danışmanı Burhan Kuzu olay olan twitini
sildi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve Adalet Bakanı Abdülhamit
Gül'ün söylediklerinin tam tersini söyledi. Ünal ve Gül "Sadece 15
ve 16 Temmuz'u kapsıyor" derken Kuzu, 696 sayılı KHK'nın yeni 15
Temmuz'lar ve terör saldırılarına müdahale edecek vatandaşları
kanuni koruma altına alıyor" demişti.
Burhan Kuzu dün gece sosyal medya hesabından 696 sayılı "sivillere cezasızlık" getiren düzenlemeyle ilgili kafasının karışık olduğunu gösteren paylaşımlar yapmıştı. Önce "KHK'daki düzenleme 15 Temmuz gecesi ve 16 Temmuz sabahı ile ilgili" paylaşımı yapan Kuzu, bu paylaşımdan dakikalar sonra "O KHK yeni 15 Temmuz girişimleri ve terör olaylarını önlemek isteyenleri kapsıyor" iddiasında bulundu.
SABAH TAM TERSİNİ YAZDI AMA ALTTA ESKİ TWİTİ KALDI: Bu paylaşımı günün olayı haline gelirken, Burhan Kuzu sabah saatlerinde düzeltme adına "Son çıkan KHK’nin amacı ve kapsamı çok açık.Bu Ülkede 15 Temmuz vahşetini yaşatanlara karşı direnen vatandaşlarımızın ,demokrasiye sahip çıkmaları nedeniyle Devletin yanlarında olduğunu göstermek.Bunu farklı yerlere çekmek iyi niyet değildir." dedi. Ancak bu twitinin hemen altında daha önceki twiti duruyordu.
SONUNDA O TWİTİ SİLDİ: Son paylaşımına gelen "bari alttaki twiti silseydin hocam" eleştirilerine çok fazla direnemeyen Burhan Kuzu, gece yarısı attığı twiti silmek zorunda kaldı.