Burhan Felek yenileniyor

Abone ol

Burhan Felek Spor salona yeniden inşa edilecek. Protokol imzalandı.

Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası'na evsahipliği yapacak Burhan Felek Spor Salonu'ndan yeniden inşası için protokol imzalandı.

Gerçekleştirilen protokol gereği İstanbul İl Özel İdare ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Spor Toto Teşkilatı desteğinde Voleybol Federasyonu ortaklaşa spor salonun yeniden inşasını gerçekleştirecek.


İmza töreninde konuşan İstanbul Valisi Muammer Güler, Türk sporu için anlamlı bir günün yaşandığını belirterek, ''Sponsorluk çalışmaları gerçekten çok önemli. Olimpiyatlarda madalyaya götürecek yol büyük tesislerden geçiyor. Çok büyük bir tesisi gerçekleştiriyoruz. 30 trilyon lira para yetmezse sonuna kadar harcamaya devam edeceğiz. Spor için her türlü kaynağı vereceğiz'' diye konuştu.




SALON 7 BİN 500 KİŞİLİK OLACAK


2009 Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası'na evsahipliği yapmak üzere yeniden inşa edilecek Burhan Felek Spor Salonu 7 bin 500 kişi kapasiteli olacak.


350 kişilik loca tipi kafe ve restoranların olacağı salonda 104 yataklı bir kamp merkezi, kondisyon salonu ve 400'ü kapalı 450 araçlık kapalı otopark yer alacak.


Günün Önemli Haberleri