Bunlar da İrandan ithal gaspçılar

Abone ol

Eminönü'nde kendilerine polis süsü veren iki İranlı, turistleri gasp ediyordu.

Eminönü'nde kendilerine polis süsü vererek yabancı turistleri gasp ettikleri öne sürülen 2 İranlı, polisin nefes kesen kovalamacası sonucu yakalandı.

Eminönü sahilinde devriye gezen polis ekipleri, Çatladıkapı mevkiinde iki kişinin yabancı turistlerin çantasını çalmak istediğini gördü. Şahıslar da bu sırada polisi farketti. Çantayı alamayan şahıslar, 34 VR 7908 Chavrolet marka otomobillerine binerek kaçmaya başladı. Polis, dur ihtarına uymayan otomobilin peşine düşünce, Sarayburnu'na kadar kaçan 2 şahıs trafiğin kesilmesi nedeniyle durmak zorunda kalınca polisler tarafından kıskıvrak yakalandı.

POLİSLER KAZA YAPTI

Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, 2 şahısı da yere yatırıp kelepçeleyerek etkisiz hale getirdi. Zanlılar polis aracına bindirilerek Sirkeci Polis Merkezi'ne götürüldü. Bu arada şahısları kovalayan Eninönü Asayiş Büro Amirliğine bağlı sivil ekip otosu, önündeki araca çarpmamak için direksiyonu kırınca bariyerlere çarptı. Kazada şans eseri can kaybı olmadı.

EN AZ 6 GASPLARI VAR

İranlı oldukları belirlenen zanlıların, otomobili kiraladıkları öğrenildi. Polis, otomobilde geniş çaplı araştırma yaptı. Şahısların bu şekilde en az 6 gasp olayı gerçekleştirdikleri tespit edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, son olayda çantaları çalınmak istenen turistler bulunamadı.

Günün Önemli Haberleri