Bu sizin başınıza da gelebilir

Abone ol

Onun ismine üç adet hat çıkarıldı. Faturaları görünce deliye döndü.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde ikamet eden İsmet Çetin (41), faturalı hattı olmamasına rağmen, adına çıkarılan 3 faturalı hat için gönderilen 4 bin YTL borç faturasının şaşkınlığını yaşıyor.

Çetin, "2006 yılında kontörlü hattı aldıktan 2 ay sonra bana Turkcell'den, 3 faturalı hata ait 4 bin YTL'lik borç geldi. Nasıl olduğunu anlamadım. Belli bir süre sonra evime haciz gönderildi. Fakat ev kira, eşyalar da işe yaramadığı için haciz edilecek bir şey bulunamadı. Ben asgari ücretle çalışan biriyim. Yedi çocuğum var. Ben ve eşimle beraber 9 nüfuslu bir aileyim. Bu aileyi aldığım asgari ücretle zar zor geçindiriyorum. Şimdi ne yapacağımı şaşırdım." diye konuştu.

2000 yılında, haberi olmadan düzenlenen evraklarla adına 3 tane Turkcell faturalı hat çıkarıldığını öğrendiğini ifade eden Çetin, "Adıma alınmış 0 533 420 63 72, 0 533 420 63 92, 0 533 420 69 91 numaralı 3 hat var. Biriken 4 bin YTL'lik borç benden isteniyor. Telefon şirketi  yetkililerine diyorum ki 'Kim konuşmuş bu hatlarla tespit edilsin'. Bana, 'Bu parayı ödeyeceksin başka çaren yok. İstiyorsan sen ara, bul, biz tespit edemeyiz.' diyorlar. Onların bulamadığını ben nasıl bulayım. Yetkililerden bu konuda bana yardımcı olmalarını bekliyorum." şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri