Bu proje çok konuşulacak!

Abone ol

DOME Mimarlık'tan muhteşem Kartal projesi! Safi Gayrimenkul'ün Kartal'da hayata geçireceği Espadon, Nisan ayının ortalarında hayata geçirilecek.

Safi Gayrimenkul'ün Kartal'da hayata geçireceği Espadon, Nisan ayının ortalarında hayata geçirilecek.

Safi Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve DOME Mimarlık tarafından tasarlanan Espadon'un tanıtımı Nisan ayının ortalarında yapılacak. ArkiPARC 12'de yer alan DOME Mimarlık, Via/Port Venezia ve Via/Port Houses&Suites gibi projeleri de tasarladı.

Espadon, Safi Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçiriliyor. Lansmanı Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek projede toplam 143 bağımsız alan bulunuyor. Dome Mimarlık'ın eşsiz tasarımı ile hayat bulan Espadon'da satışlar Nisan'da başlayacak.

Ön satışların lansmanla birlikte başlayacağı Espadon; 20 katlı tek bloktan meydana gelecek. İçerisinde 136 konutun yer alacağı projede rezidans daireler ve ticari alanlar bulunacak. 23 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Espadon içerisinde 7 ticari ünite bulunuyor.

İsmini kılıç balığından alan Espadon'da ön satışlar Nisan'da başlayacak. Kartal'daki Titanic Hotel'in tam yanında hotelin tam yanında hayata geçirilecek olan Espadon'da tüm daireler deniz manzaralı olarak tasarlandı.

20 katlı tek bloktan meydana gelecek olan Espadon 23 bin 500 metrekarelik alanda konumlandırılacak.

Günün Önemli Haberleri