Bu nasıl Allahın askeri !

Abone ol

Ortamın gerildiği şu günlerde bir de Ankara'da 'Allah'ın Askerleri' ortaya çıktı. Sanıklar pek temiz çıkmadı!.

Dikimevi Postanesi önünde silah çekerek gösteri yapan, kendilerine ''Allah'ın askeri'' adını veren iki kişiden birinin çok sayıda sabıkası bulunduğu anlaşıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Abdullah Ö'nün gerçek adının Mehmet Ö. olduğu belirlendi. Bu kişinin hırsızlık, darp, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar, Patlayıcılar ve Diğer Aletler Hakkındaki Kanun'a muhalefet başta olmak üzere 30'a yakın suç kaydı belirlendi.

Terörle Mücadele Şubesi'nde süren sorgulamaya Asayiş Şube
Müdürlüğü'nden de bir ekibin katıldığı bildirildi.

3 SAHTE KİMLİK ÇIKMIŞTI

Dikimevi Postanesi önünde silah çekerek gösteri yapan, kendilerine "Allah'ın Askeri" adını veren 2 kişi, polis tarafından gözaltına alınmıştı. Terörle Mücadele Şubesine teslim edilen bu kişilerin üzerinden 3 sahte kimlik çıktı.

Sabah saatlerinde Dikimevi Postanesi önünde, "Allahü ekber" diyerek silah teşhirinde bulunan 2 kişi, postane yakınındaki kavşakta görev yapan trafik polisleri tarafından yakalanmıştı.

Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan İbrahim G. ve Abdullah Ö. adlı kişilerin üzerinde bir adet 14'lü browning marka tabanca, 3 bin Avro ve 3 adet sahte kimlik ele geçirilmişti.

Günün Önemli Haberleri