Bu kitap anne çocuk aşkının gücünü anlatıyor

Abone ol

Bir annenin çocuğuna duyduğu sevginin boyutlarını düşünebilir misiniz? Ya ölmüş bir annenin çocuğuna sevgisini nasıl hissettirdiğini?


Sekiz yaşındaki Elif bir gece ağlayarak uyanır. Rüyasında hastalanmıştır ama annesi yanında yoktur. Elif birkaç gece sonra yine hıçkırıklarla uyanır. Yine benzer bir rüya görmüştür. Elif’in annesi,  bir hafta sonra çıktıkları tatilde ölür. Elif, o günden sonra uyanıkken yanında bulamadığı, ulaşamadığı annesiyle rüyaları aracılığıyla iletişim kurar; ölen annesinin bir gece konuğu olur...

Bu buruk hikaye ''Tanrı ile Buluşmak'' kitabından... Gazeteci-yazar Nurgün Erdinç’in yeni romanı “Tanrı ile Buluşmak” yayınlandı.  Roman, bir annenin çocuğuna duyduğu sevginin ne boyutlarda olabileceğini; çocuğun, sevgisi sayesinde ölen annesini nasıl yanı başında hissedebileceğini; sevginin gücüyle nelere, nerelere ulaşılabileceğini anlatıyor.

“Tanrı ile Buluşmak”, satırlarına kendinizden bir şeyleri katacağınız, satırlarında kendinizden bir şeyleri bulacağınız bir roman…      

 

Nurgün Erdinç kimdir?

 

Üniversite yıllarında gazeteciliğe başlayan Nurgün Erdinç, on sekiz yıl boyunca Cumhuriyet Gazetesi’nin yazı işlerinde editör ve arka sayfa sorumlusu olarak çalıştı. Daha sonra NTV bünyesindeki ntvmsnbc.com haber sitesinin kuruluş aşamasında yer aldı ve iki yıl boyunca sitenin yaşam ve sağlık sayfalarını yönetti.

Sürekli basın kartı sahibi olan Nurgün Erdinç’in “Tanrı ile Buluşmak” dışında “Aşk Kusura Bakmaz”, “Bazen Erkek de Sever” ve “Kan Kırmızı İhanet” adlarında, yayınlanmış üç romanı daha bulunuyor.

 

Günün Önemli Haberleri