Bu adam tam bir ayaklı Google!

Abone ol

İnternethaber Seyahat Uzmanı ve 'tatilin ayaklı google’u Tatlıses TV'de tatilin reçetesini milyonlarla paylaştı.

Edirne'den Van’a yavru vatan KKTC ye kadar adım adım Türkiye’nin tatil haritasını çizen İnternethaber.com'un seyahat uzmanı Alper Tekbaş aynı zamanda da ülkemizin dünya turizmdeki yerleriyle ilgili bilgiler verdi...

İki saatlik canlı yayında A'dan Z'ye Türkiye’deki turizm gerçeğini tanımladı ve internet haber okuyucularına da canlı yayında, göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ve saygılarını gönderdi.
 
Yurdumuzun ve yavru vatan KKTC’den gelen yoğun ilgiyi yapmış olduğu önemli açıklamalarla karşılıksız bırakmayan Alper Tekbaş birbirinden ilginç anılarına yer verdi.. 

İŞE İSTANBUL'DAN BAŞLAYIN
 
Hayat ağacı programının başarılı sunucusu Nur Boyyer’in sorularını yanıtlayan "tatilin google'u"Alper Tekbaş, Roma, Bizans ve Osmanlı’ya ev sahipliği yapmış dönemlerine meydan okumuş şehri İstanbul tüm dünyanın gözdesi olduğunu söyledi.  
 
Tekbaş, Türkiye’nin Yunanistan, İspanya, Mısır gibi turizmde ön plana çıkan ülkelere ciddi rakip olduğunu dünyaca ünlü seyahat operatörlerinin örnek gösterdiği otellere sahip olduğunu istek bütçe talep oranında değişik tatil seçenekleriyle ilgili butik otelden her şey dahil sistemle çalışan büyük otellere ekonomik bütçeli otellerinde tatil yapma imkanların anlattı.

Alper Tekbaş'ın konuşmasını izlemek için aşağıdaki 'video için tıklayınız' butonuna basınız

TATİLCİLER NERELERİ TERCİH ETMELİ?

GAP turlarından Karadeniz turlarına yurdumuzun dünyaca  rağbet gören önemli turizm bölgelerine değinirken tatile çıkarken yanınıza almanız gerekenlerden  yeme-içme, seyahat acentası seçimine kadar hiçbir ayrıntıyı atlamayan Tekbaş aynı zamanda mavi turlardan günü birlik tekne turlarının nasıl yapıldığını kaç lira olduğunu tatilcilerin neleri tercih ederlerse tatillerini daha iyi geçirebileceklerine değindi.


 
Tatlıses TV ekranlarından tatilcilere seslenen Tekbaş, Kaz dağlarında yapılan jeep safariden  Antalya Çıralı'daki Yanartaş'a Safranbolu’dan Urfa’ya, Van, Mardin Adıyaman ve Hatay’a kadar uzanarak adeta bir tatil popporisi yaptı. Tekbaş, son olarak "İnternethaberde yüzdeyüz projesi ve dünya ve cruise turlar ve önümüzdeki haftalardaki yazılarımı takip edin" diyerek izleyicilere veda etti.

ALPER TEKBAŞ'IN SON YAZISI VE ÖNCEKİ YAZILARINI OKUMAK İÇİN BU LİNKİ TIKLAYIN

Günün Önemli Haberleri