Borusan Telekomdan destek

Abone ol

Borusan Telekom, TEMA Vakfı’nın kurumsal internet ve data center ihtiyaçlarına destek oldu

TEMA Vakfı’nın web sitesi ve internet bağlantısı Borusan’dan
Telekom, vakfın web sitesinin bulunduğu Tema Vakfı’na ait sunucu Borusan Telekom datacenter’ında bulunduruluyor ve Levent’teki merkez ofisine 512 Kbps hızında kurumsal internet erişimi sağlıyor.

Teknolojinin insan hayatına sağladığı olumlu katkılardan sonuna kadar faydalanmakla birlikte, günümüzde ekolojik dengenin olumsuz yönde sinyaller vermesi kişiler kadar kurumlarında duyarlı yaklaşımlarda bulunmalarını sağladı. Kurumların iletişim ihtiyaçlarına tek elden uzman çözümler sunan Borusan Telekom bu bakış açısıyla, Türkiye’nin çölleşmemesi için erozyonla olan savaşını sürdüren TEMA Vakfı’na, ücretsiz olarak internet erişim ve web sitesi bulundurma desteği veriyor. Destek programı çerçevesinde TEMA Vakfı’na ait olan sunucular Borusan Telekom Data Center’ında tutuluyor ve 2 Mbps internet erişimi sağlanıyor. Ayrıca vakfın Levent’teki merkez binasının 512 Kbps hızındaki kurumsal internet erişimi de Borusan Telekom tarafından sağlanıyor.

Borusan Telekom, TEMA Vakfı’nın ses alanında da masraflarını düşürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Vakfın Levent’teki merkezinin, şehirlerarası, uluslararası ve mobil ses görüşmeleri, yakında hayata geçirilecek On.Net ses sistemi ile Borusan Telekom omurgası üzerinden gerçekleştirilecek. Böylece TEMA Vakfı, ses görüşmelerinde de önemli miktarda tasarruf sağlayacak. Borusan Telekom, bu hizmetlerinin yanında TEMA Vakfı’nın çeşitli illerdeki şube ve temsilciliklerine Off.net ses hizmeti sağlayacak.

Günün Önemli Haberleri