Borsa cebe girdi

Abone ol

Mobil teknolojiler ile global dünya ekonomisinin en önemli aktörü finans ve medya sektörleri MVS ile birbirlerine kavuşuyorlar.

Bilişim sektörünün yeni gözdesi mobil teknolojiler ile global dünya ekonomisinin en önemli aktörü finans ve medya sektörleri MVS ile birbirlerine kavuşuyorlar!

MVS(Mobil Veri Servisi), Signera'nin, gerçek zamanli IMKB verilerini, dünya borsalarının durumlarını ve degişik kategorilerdeki güncel haberleri 24 saat kesintisiz ve konumdan bağımsız şekilde takip etmek isteyen tüm cep telefonu
kullanıcılarının hizmetine sunduğu bir cep telefonu bilgi servisi yazılımı. MVS aynı zamanda çok etkili reklam imkanı sağlayan bir teknoloji. GPRS teknolojisi ile veri aliş-verişi yapan bu sitem çok düşük maliyeti ile de avantaj sağlıyor.

Geliştirdikleri teknolojinin alanındaki en kapsamlı ve en iyi ürün olduğunu söyleyen Signera Ürün Müdürü Atila Şahin,"genç ve idealist bilgisayar mühendisleri tarafindan kurulan ve özellikle en son mobil teknolojiler üzerine yazılım geliştiren bir firmayız. Amacımız hayatı kolaylaştıran uygulamalar geliştirmek ve bu konuda dünyada öncü teknoloji şirketlerinden biri haline gelmektir. İşte son kullanıcının bilgiye yerden ve zamandan bağımsız olarak mobil erişimine dayalı olan ve finans dünyasi için geliştirdiğimiz MVS( Mobil Veri Servisi) uygulamamız bu istikamette attığımız büyük bir adım. Alanında bir çığır açacağına inandığımız bu uygulama Türkiye'de ve hatta dünyada mobil yazılımlar piyasasına cep telefonlarını da kazandıran bir teknoloji ve bu nedenle ek bir donanım gerektirmiyor. Cep telefonları artık herkes için yaşamın olmazsa olmazlarindan biri haline geldi ve MVS de kimseye ek maliyet getirmiyor, hatta daha önceden kullandıkları yöntemlerden kaynaklanan maliyetleri de minimize ediyor." diyor.

Finans sektörü baz alınarak geliştirilen bu sistem geniş bir kullanıcı portföyüne hitap ediyor. Sistemin, Borsa Aracı ve Danışman Firmaları, Bankalar ve Diger Finansal Kurumlar, Finans ve Haber servisi veren internet siteleri, portallar, haber ajansları, yazılı ve görsel medya, Bireysel Yatırımcılar ve diğer cep telefonu kullanıcılarının faydasına sunulacağını belirten Şahin,

"Bu sistemi kullanarak anlık stratejik bilgiye hızlı, güvenli ve hesaplı bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır. Bilginin ve bu bilgiye en kısa zamanda ulaşarak stratejiye dönüştürmenin çok önemli oldugu günümüz bilgi toplumunda MVS kullanıcısına bir adım önde olma şansını tanımaktadır. " şeklinde konuştu.

Maliyeti, çalışma şekli, kullanım kolaylığı, görsel arayüz tasarımı, mali getirileri, müşteri memnuniyeti açısından geleceğin mobil uygulamalarına öncülük edeceği düşünülen MVS hakkında genel bilgi için...

http://www.signera.com/urunlerimiz.asp?i=11

Günün Önemli Haberleri