Boğaziçi Yazılım fuarda

Abone ol

Boğaziçi Yazılım, dünya lideri yazılım çözümlerini Bursa Kalıp 2006 Fuarı’nda tanıttı.

Boğaziçi Yazılım, dünya lideri yazılım çözümlerini Bursa Kalıp 2006 Fuarı"nda tanıttı

Kalıp dünyası Bursa"da buluştu, Boğaziçi Yazılım çözümleri ile tanıştı

CAD/CAM sistemleri ile Türkiye pazarında lider konumda olan Boğaziçi Yazılım, Unigraphics NX, Solid Edge, I-Deas NX, Teamcenter, Maximo ve Tecnomatix gibi dünya lideri yazılım çözümleri ile Bursa Kalıp 2006/Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı"na katıldı.

Boğaziçi Yazılım, ülkemiz kalıp sektörünün dünyaya açılan kapısı olarak nitelendirilen fuarda; plastik ve kauçuk, otomotiv, savunma ve makine sanayi gibi çok çeşitli sektörlerden liderler, akademisyenler ve profesyoneller ile ürünlerini buluşturdu.

Üretim ve hizmet sektörüne yönelik çözümleriyle, dünyada alanında lider yazılımların Türkiye temsilciliğini başarıyla yürüten Boğaziçi Yazılım, 25 – 28 Mayıs 2006 tarihlerinde Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi"nde düzenlenen Bursa Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı"na katıldı. Kalıp dünyasındaki en son teknolojik gelişmelerin paylaşıldığı fuarda, Bursa Bölge Bayii BİLTİM ile birlikte stand açan Boğaziçi Yazılım, dünya lideri yazılım çözümlerini kalıp dünyasının önde gelen temsilcileriyle buluşturdu.

Boğaziçi Yazılım fuarda, CAD/CAM/CAE çözümleri; Unigraphics NX (Bütünleşik Ürün Mühendisliği Çözümleri), Solid Edge (pratik uygulamalara yönelik tasarım yazılımı) ve I-Deas NX (dijital ana model yaklaşımını destekleyen tasarım yazılımı), PLM çözümü Teamcenter, Stratejik Demirbaş Yönetimi çözümü Maximo, ve Üretim Süreç Yönetimi çözümü Tecnomatix"i ziyaretçilere tanıttı.

Günün Önemli Haberleri