Boğaziçi Köprüsü'nü kapatan kaza

Abone ol

Boğaziçi Köprüsü üzerinde buzlanma sebebiyle zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Köprü buzlanma nedeniyle meydana gelen kazanın ardından saat 06.00 civarında trafiğe kapatıldı, Araç kaldırma ve tuzlama çalışmasının ardından 1 saat sonra trafiğe yeniden açıldı.

BUZDA KAYAN ARAÇLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Kaza, saat 05.30 sıralarında gerçekleşti. Gece kentte etkili olan aşırı soğuk nedeniyle köprüde buzlanma oluştu. En az 5 araç kayarak önce bariyerlere sonra da birbirlerine çarptı. Kaza sonrası bazı sürücüler hafif şekilde yaralandı. Araçlarından inen vatandaşların köprü üzerinde yürümekte bile zorlandıkları görüldü.

Olay yerine çok sayıda ambulans ekibi geldi. Yaralılar ambulanslara alınarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri köprü üzerindeki buzlanma nedeniyle tuzlama araçlarını olay yerine çağırdı.

ARAÇLAR KALDIRILDI KÖPRÜ TUZLANIP TRAFİĞE AÇILDI

Kaza yapan araçları kurtarma çalışmaları devam ederken belediye ekipleri tuzlama çalışmasına başladı. Köprü girişlerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Araç kurtarma ve tuzlama çalışmalarının ardından trafik saat 07.00 civarında kontrollü olarak verilmeye başlandı. Ancak sabah saatleri olması nedeniyle Anadolu'ndan Avrupa'ya geçiş istikametinde trafik yoğun seyrediyor.

Günün Önemli Haberleri