Birbirlerini takip etmiyorlar!

Abone ol

Bütün Türkiye onları twitter atışmalarından tanıyor. Ahmet Hakan ve Melih Gökçek. Neredeyse her gün twitter'dan birbirlerine takılan ikili twitter'da birbirlerini takip etmiyor.

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER- Ünlü gazeteci Ahmet Hakan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in twitter hesapları üzerinden birbirleri ile atışması, sosyal medyada takipçilerini her daim güldürüyor. Fakat ünlü ikilinin takipçi listesinde birbirlerinin isimleri yok. 

TWİTTER TAKİPÇİLERİ BU İŞE ÇOK ŞAŞIRACAK

Ahmet Hakan ve Melih Gökçek birbirlerini takibe almamışlar. Neredeyse her gün twitter'dan birbirlerini iğneleyen ikili'nin takip ettikleri listesinde birbirlerinin isimleri yer almıyor. 

Twitter'daki atışmaları binlerce RT alan ikili, sırf twitter atışmaları yüzünden geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına bile konuk oldular. Program da birbirlerini çok sevdiklerini söyleyen ve bunu her fırsatta dile getiren ikilinin birbirlerini takip etmemesi oldukça şaşırtıcı.

Birbirlerinin her yazdığına anında cevap veren ikilinin birbirlerinin twitlerinden nasıl haberdar olduğu ise merak konusu. Sanırız iki taraf da ilk adımı karşısındakinden bekliyor. Bakalım ilk adımı kim atacak, bekleyip göreceğiz.

VE MELİH GÖKÇEK AHMET HAKAN'I TAKİP ETMEYE BAŞLADI

İlk adımı Melih Gökçek attı diyebiliriz. İnternethaber'e bir açıklama yapan Gökçek, Ahmet Hakan'ın takipçi listesinden nasıl çıktığını bilmediğini söyledi. "Ahmet Hakanı şimdi takibe alıyorum" dedi. Ahmet Hakan'ın kendisini takip etmemesine de şaşırdığını belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, "Ben onu takipten çıkarınca o da beni çıkardı demek ki" diyerek durumun bir karışıklıktan ibaret olduğunu söyledi.

Günün Önemli Haberleri