Bir mesajla başkanı ayağına getirdi

Abone ol

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu küçük Beyza'nın mesajına kayıtsız kalamadı.

6. sınıf öğrencisi Elif Beyza Nur'ın en büyük dileği Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile tanışmaktı. Küçük yüreğine sığdırdığı kocaman sevgisiyle Başkan Karaosmanoğlu'na bir mail attı. Ve ondan sonra bakın neler oldu...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kendisine e-posta gönderen Elif Beyza’yı Çubuklu Osmaniye Köyü’ndeki okulunda ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu ile tanışma dileği gerçek olan Elif’in heyecanı görülmeye değerdi. Elif, çok sevdiği Başkan Karaosmanoğlu için yazdığı bir şiirini de okudu.

BAŞKAN’I KÖYÜNE DAVET ETMİŞTİ

Başkan Karaosmanoğlu’na olan sevgisi dillere destan olan ve Başkan Karaosmanoğlu’na onun verdiği laptopla bir mesaj gönderen Çubuklu Osmaniye Köyü İlköğretim Okulu 6/A Sınıfı öğrencisi Elif Beyza Nur’un dileği gerçek oldu. Gönderdiği mesajda, 6. sınıflara dağıtılan laptoplar için teşekkür eden Elif Beyza, Başkan Karaosmanoğlu ile tanışmak istediğini de dile getirmişti. Elif’in bu dileğini geri çevirmeyen Başkan Karaosmanoğlu, küçük kızı okulunda ziyaret etti.

BAŞKAN, ÇOK ÇALIŞMASINI İSTEDİ

En büyük dileği gerçek olan ve Başkan Karaosmanoğlu’nu karşısında gören Elif Beyza, çok heyecanlandı. Başkan Karaosmanoğlu’nun elini öpen Elif Beyza, kendisine verilen laptop için de teşekkür etti. Bu laptopla derslerine daha iyi çalıştığını söyleyen Elif Beyza’dan Başkan Karaosmanoğlu’nun da bir dileği oldu. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Çok çalışmanı ve günün birinde bana mesaj gönderdiğin bu mesajı yazdığın bilgisayarları yapacak düzeye gelmeni, bu bilgisayarların daha gelişmişini senin yapmanı istiyorum’’ dedi.

BAŞKAN’LA TANIŞINCA ÇOK HEYECANLANDI

Başkan Karaosmanoğlu’na çok çalışacağına ve çok başarılı bir öğrenci olacağına söz veren Elif Nur, kendisi için yazdığı bir şirini de okudu. Başkan Karaosmanoğlu’nu görmenin heyecanı ve mutluluğunu taşıyan Elif Nur, Başkan Karaosmanoğlu’na yaptığı bir resmi ve yazdığı mektubu da takdim etti. Elif Nur, Başkan Karaosmanoğlu’na yazdığı mektubunda şu satırlara yer verdi; ‘’Değerli başkanım, sizi çok seviyorum. Sizin sevimliliğinize hayranım. Sevgi insanın yüreğindeki bir tomurcuktur. Size olan sevgimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Akçakoca Bilgi Merkezi’ne gidiyorum. Sizlerin, böyle bizlere sahip çıkmanız geleceği karanlık, kötü günlerden kurtaracaktır.’’

BAŞKAN’A YAZDIĞI ŞİİRİ OKUDU

Elif Beyza’nın Başkan Karaosmanoğlu’na yazdığı ve büyük bir heyecanla onun önünde okuduğu şirin dizeleri ise şöyle;

BAŞKANIMIZ

Kocaeli’nin başısınız
Başımızın tacısınız
Sevgi ile şevkat ile
Gurur duyuyoruz sizinle

Gönlümüzün nur tanesi
Aklımızın nar tanesi
Kocaeli’nin bir tanesi
Sizsizliğin yok eşi benzeri

Sizi seviyoruz
Şevkat istiyoruz
Bir kere dahi olsun
Ellerinizden öpmek istiyoruz

Günün Önemli Haberleri