Bioderden hediyeli kampanya

Abone ol

BİODER, “Makyaj Çantası Hediyeli, Yaz Kampanyası!” başlattı.

Türkiye"nin tek kalıcı olarak çözüm sunan bitkisel tüy azaltıcı bakım kremi BİODER, yaz aylarında istenmeyen tüylerinden kalıcı olarak kurtulmak isteyenler için “Makyaj Çantası Hediyeli, Yaz Kampanyası!” başlattı.

“Yaz Kampanyası” kapsamında 34 YTL değerinde 130 ml.lik vücut ve 29 YTL değerinde 100 ml.lik yüz ürünü birlikte sadece 59 YTL" den satışa sunuluyor. Üstelik bu iki ürünü alanlara çok şık ve kullanışlı bir makyaj çantası da Bioder" den hediye ediliyor.

Epilasyon gibi pahalı, ağda, makine, ip, cımbız gibi acı verici ve geçici çözümler sağlayan yöntemlere karşı ekonomik ve kalıcı çözüm sağlayan BİODER, düzenli olarak kullanılmaya başlandıktan üç ay sonra tüyleri yüzde 46 oranında azaltıyor ve inceltiyor.

BİODER Aynı Zamanda Cilt Bakımı da Yapıyor
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi tarafından yapılan klinik deneylerle etkinliği ve güvenilirliği kanıtlanmış olan BİODER, istenmeyen tüyleri yok etmenin yanı sıra, cildin doğal PH seviyesini koruyarak cilt nemini yüzde 3, yumuşaklığını ise 4 kat artırıyor. Böylelikle BİODER kullanan bir tüketicinin cilt bakımını sağlamak üzere farklı bir ürün daha kullanmasına gerek kalmıyor.

BİODER Ürün Fiyatları:
130 ml vücut kremi: 34 YTL
100 ml yüz kremi: (Yağlı ve Kuru/Normal ciltler için) 29 YTL
40 ml küçük bölgelere yönelik krem: 16 YTL
İki ürün bir arada (130+100ml) Çanta hediyeli 59 YTL

Günün Önemli Haberleri