BİMSAda görev değişikliği

Abone ol

Aslı Özgökmen, Mayıs 2007 itibariyle BİMSA'nın Stratejik Planlama Müdürlüğü'ne getirildi.

10 yılı aşkın bir süredir Bimsa'da farklı görevlerde bulunan ve 2005 yılından bu yana Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Aslı Özgökmen, Mayıs 2007 itibariyle Stratejik Planlama Müdürlüğü'ne getirildi.

Pazarlama ve Satış Müdürlüğü görevine ise son olarak SAP Türkiye'de Satış Müdürü olarak görev yapan Murat Atıcı getirildi. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunu olan Murat Atıcı, 1995 yılında University of Southern California'dan Elektrik ve Elektronik Mühendisliği yüksek lisans ve 2006 yılında Madrid Instituto de Empresa'da Executive MBA derecelerini aldı.

Atıcı, çalışma hayatına 1995 yılında HP Türkiye'de Satış Mühendisi olarak başladıktan sonra 1998-2001 yıllarında CISCO, 2001-2002 arasında EMC ve 2002'den bu yana SAP Türkiye'de Satış Müdürü olarak görev yaptı. Notre Dame de Sion da lise eğitimini tamamlayan Aslı Özgökmen, İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde lisans, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek lisans yaparak Dinamik Sistem Simülasyonu konusunda uzmanlaşmıştır.

İki yıl üniversitede araştırma görevlisi olarak çalıştıktan sonra bir süre Fransa Paris Decathlon'da Mağaza Bölüm Yöneticiliği yapan Aslı Özgökmen, 1995'te Bimsa'da sırasıyla Kalite ve Denetim Müdürlüğü departmanında uzman, Sabancı Üniversitesi Projesi'nde Fırsat Yöneticisi, CarrefourSa ve DanoneSa'dan sorumlu Müşteri Temsilcisi, Pazarlama Uzmanı, Akbank, Ak Grubu şirketleri ve Sabancı Holding'ten sorumlu Müşteri Temsilcisi, Finanstan sorumlu Satış Yöneticisi ve son olarak Pazarlama ve Satış müdürü olarak görev yaptı.

Özgökmen, yeni pozisyonunda Bimsa'nın stratejilerinin geliştirilmesinde ve uygulanması için gerekli altyapı ve ölçüm/takip sistemlerinin kurularak hayat geçirilmesinde öncülük yapacaktır.

Günün Önemli Haberleri