BİLET KAZIĞINDA ASIL BOMBA BU

Abone ol

İnternetspor yazarı Selim Benezra'nın iddiaları bitmedi. Yazar asıl bombayı patlattı.

İnternetspor yazarı Selim Benezra'nın iddiası ortalığı karıştırdı. Yazarın 34 paunda satılan Galatasaray-Liverpool maçı biletlerinin fahiş fiyata satılmasını gündeme getirmesi ve yetkililere çağrısı ses getirdi. Kulüp bu haber üzerine yazılı açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

Benezra iddialarında ısrarlı. Öyle ki bugünkü köşesinde de 34 paund yerine 60 paund fiyata maç bileti alan Ogun Gidişoğlu'nun bu biletleri satın aldığı 1481 Incentive şirketi ile Galatasaray Kulübü yetkilileri arasında yaşanan ibret veren telefon diyaloglarını yazısında dile getirdi. 

Biletleri satın aldığı yerden parasını geri isteyen taraftarı şirket yetkililerin oyaladığını yazan Benezra şunları şöyledi:
 
"Ogün bey Galatasaray Spor Kulübünü arayarak 1481'i aradığını ve bir cevap alamadığını söylüyor. Kulüpte telefona çıkan bayan kendisinden telefon numarasını alıp onu arayacaklarını söylüyor ve bir süre sonra kulüp Ogün beyi arıyor ve aynen şöyle diyor ;

Benezra işte burada bombayı şu sözlerle patlatıyor:

"Size yanlış yapılmış. Eğer kulübe gelirseniz size aradaki farkı nakit olarak ödeyeceğiz!!!! Biletlerini 1481 isimli şirketten alan bir kişiye neden aradaki fark kulüp tarafından ödeniyor bunu anlamak mümkün değil.

Dünkü yazımdan sonra beni öncelikle Fenerbahçe'li olmakla suçlayan, daha sonrasında ise kanıt, belge isteyenlere aşağıdaki resim takdimimdir. İş bununla da bitmeyecek. Zira tüm biletleri satacak kişi diye tanıtılan Ahmet Anafarta isimli kişi hakkında da bazı bilgilerim var. Örneğin Sayın Ahmet beye Fidan sokak Güllüoğlu baklavacısı desem, arabanızın bagajından çıkardığınız biletler desem, aldığınız paranın karşılığında hiçbir makbuz vermediniz desem. Hatta bununla da yetinmeyip Galatasaray Spor Kulübünün resmi internet sitesinden "Biletlerin tanesi 34 Pound'dur" açıklamasına rağmen 60 Pound desem yeterli olur değil mi Ahmet bey?
Yok yetmez diyorsanız sesinizin kayıtlı olduğu bir bilet satış kasedi desem???..."






Günün Önemli Haberleri