Bilecik'te heyelan yol kapadı

Abone ol

Tayyip Erdoğan'ın Bilecik'te açtığı yol heyelan sebebiyle kapandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 gün önce açılan Bozüyük-Mekece bölünmüş yolu, aşırı yağışın ardından meydana gelen heyelan sebebiyle ulaşıma kapandı.

İstanbul ile Antalya güzergahındaki bölgenin ulaşımını sağlayan yolun Bozüyük-Mekece arasındaki bölümü geçen ay tamamlanarak ulaşıma açılmıştı. Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açılışı yapılan yol, trafiği ciddi anlamda rahatlattı. Ancak törenlere yetiştirilmek için acele yapılan ve birçok eksiği bulunan yol, açılıştan hemen sonra yetkililer tarafından kapatılarak trafik servis yolundan verildi. Son sağanak yağmurların ardından Pazaryeri ilçesi sapağında meydana gelen heyelan sebebiyle yol kapandı. Dağdan kopan kaya parçaları yola dökülürken, ciddi hasar meydana geldi. Tonlarca ağırlığındaki kayalar görenleri şaşırtırken, trafik servis yolundan veriliyor.

Yolun ne zaman trafiğe açılacağı bilinmezken, trafiğin olduğu bölgelerde de birkaç defa heyelan meydana geldiğine dikkat çeken sürücüler, buna kalıcı bir çare bulunmasını istedi.


Günün Önemli Haberleri