Beymenin ürünleri elementste

Abone ol

Yenibosna Beymen’in sezon ve seri sonu ürünlerinin örnekleri “elements”e taşındı.

elements, %70’e varan indirimlere artı olarak bu hafta sonuna özel %20’lik Bayram indirimi ayrıcalığı da sunuyor!

Kişiye özel deri giysilerin adresi elements, Beymen’in sezon ve seri sonu ürünleri için bünyesinde özel bir konsept yarattı. elements bu sonbahar-kış sezonunda, Beymen’in birbirinden güzel ve kaliteli ürünlerini konsept mağazacılık anlayışı çerçevesiyle bünyesine katarak yüzde 70’e varan indirimlerle satışa sunmaya başladı.
Bununla da yetinmedi ve Beymen ile dünya markalarının tüm ürünlerinde bu hafta sonu, 21-22 Ekim 2006 tarihlerinde bayrama özel olarak indirimli fiyatlar üzerinden
+ % 20 indirim fırsatı daha sunuyor.

elements, Güneşli’deki üç katlı mağazasında, kaliteli markaların uygun fiyatlara sunulduğu özel bir “marka cenneti” yarattı. Bugüne kadar gökkuşağının her rengini deride kişiye özel modellerle buluşturan elements, bu yıl sonbahar-kış sezonunda müşterilerinin karşısına bir sürprizle çıkarak Yenibosna’daki Beymen sezon ve seri sonu markalarının yeni adresi olarak ev sahipliği yapıyor.

elements’te satışa sunulmakta olan sezon ve seri sonu Beymen ürünleri, erkekte ve kadında smokin ve takımdan gece giysilerine, tişört ve bluzlardan jeanlere, ayakkabıdan çantaya kadar geniş bir yelpazeye sahip. elements müşterileri bundan sonra Beymen çatısı altındaki Dior, Armani, Sergio Rossi, Giueppe Zanotti, Furla, Marc Jacobs, Yves Saint Laurent; Jil Sander, Prada, Miu Miu, Donna Karan, Cavalli, Michael Cors, Versace, Etro, Dolce&Gabbana, Ermenegildo Zegna, Moschino, Prada, Paul Smith gibi ünlü markaların sezon ve seri sonu ürünlerini konsept mağazacılık anlayışıyla alabilecekler.

Günün Önemli Haberleri