Beşiktaşta Tigana fırtınası

Abone ol

Beklenmedik puan kaybı, teknik direktör Jean Tigana’yı da çılgına çevirdi. Soyunma odasında fırtına estirdi...

Soyunma odasında da Tigana fırtınası vardı: 'Ne söylediysem tersini yaptınız. Böyle amatörce oynayıp, profesyonel ligde şampiyon olamazsınız.'
      
‘Böyle zafer kazanılmaz’
Beklenmedik puan kaybı, teknik direktör Jean Tigana’yı da çılgına çevirdi. Beraberlik sonrasında burnundan soluyan Fransız çalıştırıcı, soyunma odasında terör estirdi. Böyle bir puan kaybını hazmedemeyen tecrübeli teknik adamın, öğrencilerine “Bu kadar ucuz gol yenmez, böyle puan kaybedilmez... Size ne söyleyebilirim ki. Devre arasında ne konuştuysak, sahada tam tersini yaptınız. İsteklerimin hiçbirini göremedim, performansınız beni büyük hayalkırıkığına uğrattı'' dedi.
      
Ağzını bıçak açmadı
Yapılan hatalar nedeniyle oyuncularına hesap soran Tigana, “Böyle amatörce oynayıp, amatörce hatalar yapıp, profesyonel ligde şampiyon olmamıza imkan yok. Bu işi devam ettirmek istiyorsak, artık sıfır hatayla oynamalıyız'' dedi. Daha sonra dönüş yolculuğunda ağzını bıçak açmayan Fransız çalıştırıcı dün Paris’e uçtu. Bu arada Sakarya’ya giderken, takım otobüsünde teknik direktör Jean Tigana, Genel Menacer Ali Gültiken ve Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot’un tartıştıkları bildirildi.

Günün Önemli Haberleri