Beşiktaşta hakem öfkesi

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, yardımcı hakemlere çattı

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, zor maçtan 3 puan çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Ama yan hakemlerin maçın neticesine bu kadar tesir edecek, emin olmadıkları pozisyonlarda karar vermeleri çok yanlış" dedi.

Kenan Öner, maçın ardından yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında 3-2 galip geldikleri maçın, geçen yılki karşılaşmanın tam bir rövanşı niteliğinde olduğunu bildirdi.

Seyircisiz olduğu için maçın zaten zor olduğunu ifade eden Öner, "Orta hakem 'oyna' derken yan hakemin oradan müdahil olup ısrarla 'eline vurdu' demesi, bunların olmaması lazım" diye konuştu.

Öner, maçta Ankaraspor maçındaki gibi bir hata olduğunu savunarak, şunları söyledi:

"Biz o dakikadan sonra 2 tane gol yeseydik güzel mi olacaktı. Galip geldik biraz daha sakin olmaya çalışıyoruz ama elbetteki puan kaybetsek böyle olmazdı. Yan hakemlerin orta hakeme bu kadar etki etmemesi lazım. Yan hakemin tamamen tahmini hareketiyle orta hakem de kırmızı kart vermek zorunda kaldı. Takımların kaderiyle oynuyorlar. Şampiyonluğa giden bir takıma bu kadar üstüste aynı hataların yapılmaması lazım. 'Hakemler adil olsunlar, dikkatli olsunlar' derken bunları vurgulamak istiyoruz. Yoksa kimseyle hesabımız yok. Çok dikkatli maç idare etsinler."

Günün Önemli Haberleri