Beşiktaşta büyük sevinç

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş'ta büyük sevinç!

Fortis Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi uzatmada 3-2 yenen Beşiktaş kupaya uzanırken, siyah-beyazlılar maç sonrasında büyük coşku yaşadı.

Karşılaşmanın ardından yapılan törende, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, kupayı Beşiktaş takım kaptanı Sergen'e verdi.

Üzerlerinde "İnandık çocuklar. Bizler inandık. Bu kupayı sizin için aldık" yazılı tişörtlerle kupa töreninde yer alan futbolcular büyük coşku yaşarken, kaleci Cordoba ve Bobo'nun Brezilya bayrağı ile sevinç yaşadıkları görüldü.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, madalyasını eşi Revna Demirören ile birlikte aldı.

Uzatmalarda yediği golle karşılaşmayı kaybeden Fenerbahçe kupa törenine katılmadan stattan ayrılırken, teknik direktör Daum da basın toplantısı yapmadı.

Siyah-beyazlı ekip sahada tur atarken, soyunma odasına gelen Tümer'in, kapının kapalı olduğunu görünce sinirlendiği ve koridorda "malzemeci de tur atar mı" diye bağırdığı görüldü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, düzenlediği basın toplantısında, siyah-beyazlı ekip adına iyi bir gece yaşandığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Çok iyi bir ilk yarı çıkardık. İkinci yarıda Daum sahaya iki diri oyuncu sürdü, zorlandık. Ancak hak edilen bir zafer oldu. Bu sene ilk hedefimiz birşey kazanmaktı, onu elde ettik. Şimdi pazar günü yapacağımız Galatasaray maçına hazırlanacağız. Penaltı atışlarında kazanacağımızı düşünüyordum ama Aurelio kırmızı kart görünce rakip çöktü. Tümer böyle durumlarda fark yaratıyor. Bu antrenör olarak benim ilk kupam."

Günün Önemli Haberleri