Beşiktaş'ta bomba iddia

Abone ol

Üst üste gelen kötü sonuçlar ve yönetim kriziyle sarsılan Beşiktaş’ta başkanlık koltuğu için güçlü bir isim gündeme geldi..

Şike soruşturması çerçevesinde 5 ay cezaevinde kalan, özgürlüğüne kavuştuktan sonra gözlerden uzaklaşan Serdal Adalı'nın, Beşiktaş Başkanlığı'na aday olacağı iddia edildi.

Taraftarların en çok sevdiği idarecilerin başında gelen Adalı’ya, camianın önde gelen isimlerinin de baskı yaptığı ve Adalı’nın bu duruma olumlu tepki verdiği dile getirildi.

Fanatik'te yer alan habere göre Siyah-Beyazlı kulüpte daha önce yöneticilik yapan güçlü isimlerinin de Adalı isminin çevresinde birleşme yönünde karar verdikleri ve kongre çalışmalarının bu yönde devam edeceği öğrenildi. Bilindiği gibi Serdal Adalı’ya önceki gün gerçekleştirilen Mali Genel Kurul’da Hasan Arat büyük destek vermiş ve kürsüden teşekkürlerini sunmuştu. Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Hugo Almeida gibi yıldızların transferinde başrolü oynayan Serdal Adalı’nın, Türkiye Jokey Kulübü’ne başkan olacağı iddiaları da ortaya atılmıştı.

Günün Önemli Haberleri