Beşiktaşın yeni kartalı

Abone ol

Beşiktaş'ın, Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği futbolcu Fahri Tatan, iddialı açıklamalarda bulundu

Beşiktaş'ın, Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği futbolcu Fahri Tatan, siyah-beyazlı ekibe başarılı olmaya geldiğini söyledi.

Fahri, Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesindeki röportajında, Beşiktaş'ı kendine uygun bir takım olarak gördüğünü, teknik direktör Jean Tigana'yla yaptığı görüşmeden de etkilendiğini ve transfer kararını verdiğini kaydetti.
Çok mutlu olduğunu ve büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini belirten Fahri, şöyle konuştu:

“Tabii ki hedefler yeni başlıyor. Önümde çok zorlu bir dönem var ve çok çalışmam gerekiyor. Başarıyı elde edebilmek için kendimi hazır görüyorum. Hedefim, Beşiktaş formasını sürekli giymek, bütün maçlarda oynamak ve aynı zamanda (A) Milli Takım'da oynamak. Her futbolcunun böyle bir hedefi vardır. Bu forma altında sadece oynamakla kalmayıp, tarihe geçecek başarılar elde etmek istiyorum. Bu bir takım oyunu, inşallah takım halinde bunu gerçekleştiririz.”

Yaptığı görüşme sırasında, Tigana'nın düşüncelerini çok olumlu bulduğunu, Fransız teknik adamın kendisi gibi düşündüğünü ifade eden Fahri, “Futbolla, futbolcuya nasıl davranılması gerektiğiyle, çalışmayla ilgili bir sürü şey anlattı. Başarılı olmam için neler yapmam gerektiğini söyledi. Bu konuşmalar beni etkiledi” dedi.

Yaşı genç olmasına rağmen kendisini tecrübeli bir futbolcu olarak gördüğünü belirten Fahri, çok küçük yaştan beri futbolla ilgilendiğini ve çok erken yaşlarda bazı başarıları yakaladığını, 14 yaşındayken 3. ligde 27 maç oynadığını anlattı.

“HEDEFLERİ BÜYÜK BİR FUTBOLCUYUM"

Fahri, çok büyük hedefleri olduğunu ve Beşiktaş formasını giyeceği günü sabırsızlıkla beklediğini belirterek, “O formayı giydiğim gün, benim için her şey yeniden başlayacak.

23 yaşımdan sonra başka bir hayatım başlıyor” dedi.
Bugünlere gelene kadar çok çalıştığını, bundan sonra 2-3 kat daha fazla çalışacağını da bildiğini dile getiren Fahri Tatan, görüşlerini şöyle açıkladı:

“Buraya başarılı olmaya geldim. Herkesin beni görüp, izleyeceğini biliyorum. Beşiktaş'ın inanılmaz bir seyirci kitlesi var. BJK İnönü Stadı'nda maçlara çıktığımda Beşiktaş taraftarı beni çok etkilerdi. Takımlarını olumlu yönde çok iyi destekliyorlar. Taraftarlarla beraber çok güzel günlerin beni beklediğini düşünüyorum. Bir futbolcunun arkasında taraftarın olması, artı bir motivasyon. Performansımı daha da yükseltecek”

Futbolculuğu ile ilgili açıklamalarda da bulunan Fahri, sahaya çıktığı an sivil yaşantısındaki her şeyi unutabildiğini ve kendini oyuna çok fazla kaptırdığını kaydetti.

Rakibe, hakeme karşı hiçbir zaman agresif olmadığını, ancak topa karşı çok agresif olduğunu, bu nedenle de kendisi için “Çok sert ve sinirli oynuyor” denildiğini belirten Fahri, bunun doğru olmadığını, sadece ikili mücadeleleri ve kazanmayı sevdiğini söyledi.

Fahri, sahada genelde rakibin oyununu bozmayı, top dağıtmayı, oyun kurmayı, zaman zaman orta sahadan gelip sürpriz goller atmayı da çok sevdiğini açıkladı.

Günün Önemli Haberleri