Beşiktaş'ı Antalya'da yıkan golleri kim attı?

Abone ol

Beşiktaş Antalyaspor maçı bilgileri, Beşiktaş Antalyaspor maçı golleri, Beşiktaş Antalyaspor maçı canlı, Beşiktaş Antalyaspor maçı 11'ler, Beşiktaş Antalyaspor maçı izle, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman?,

Spor Toto Süper Lig'de hiç galibiyeti bulunmayan Medical Park Antalyaspor sahaya ligdeki ilk 3 puanını almak, Beşiktaş ise yarıda kalan Galatasaray maçının ardından galibiyet alarak moral bulmak için çıktı. 

İLK YARI
Mücadeleye iki takım da kontrollü başlarken, Beşiktaş geçtiğimiz haftalardaki hızlı oyunundan oldukça uzak bir ilk bölüm yaşadı. Antalyaspor ise Insa ve Diarra gibi hızlıoyuncularyla pozisyon bulmaya çalıştı. Ancak ilk yarının tek tehlikeli pozisyonunda Atiba'nın vuruunda top direkten döndü.

İKİNCİ YARI
İkinci yarının ilk 10 dakikası ise ev sahibi için müthş geçerken, Beşiktaş kabusu yaşadı. 47. dakikada Motta'nın yanından yaptığı vuruşla Antalyaspor'u 1-0 öne geçiren Diarra, 52 dakikada Escude'yi bire birde yakaladı ve farkı ikiye çıkaran gole imza attı.

Beşiktaş'ın kalan bölümdeki çabası Antalya savunmasını aşmaya yetmedi. ev sahibi de hızlı hücumları değerlenidremeyince mücadele 2-0 Antalyaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.^

SEZONUN İLK GALİBİYETİ
Böylece kırmızı beyazlılar, sezonun ilk galibiyetini alırken, Beşiktaş da ilk yenilgisini aldı. 1 maç eksiğiyle 12 puanda bulunan siyah beyazlıların Galatasaray karşılaşması 93. dakikada yarıda kalmıştı. 

Medical Park Antalyaspor: 2 - Beşiktaş: 0

Stat: Akdeniz Üniversitesi 

Hakemler: İlker Meral, Muhittin Gürses, Hakan Yemişken

Medical Park Antalyaspor: Hakan, Koray, Emre, Mehmet Sedef, Vederson, Insa, Uğur, Isaac, Serkan, Tita, Diarra

Beşiktaş: Tolga, Serdar, Sivok, Motta, Escude, Atiba, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Olcay, Fernandes, Almeida

Goller: Dk. 47 ve 53 Diarra

BEŞİKTAŞ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN 

Günün Önemli Haberleri