Beşiktaşa davetsiz misafir

Abone ol

Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı hazırlıklarına davetsiz bir misafir katıldı

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, akşam antrenmanıyla sürdürdü.

İdman sırasında Serdar Özkan'ın köpeğinin antreman sahasına dalması ve futbolcuları kovalaması ilginç görüntülere sahne oldu..

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmada siyah-beyazlılar, ısınma ve pas çalışmalarının ardından 2 gruba ayrıldı.

Bir grup şut çalışması yaparken diğer grup da dar alanda birebir mücadelelerle gol atmaya çalıştı. İki grup da aynı istasyonda çalıştıktan sonra toplu çalışmaya geçildi ve idman, dar alanda 2'ye 2 çalışmalar biçiminde sürdü.

Milli takımlarda bulunan futbolcuların yanısıra sakatlığı nedeniyle tedavisi süren İbrahim Akın'ın yer almadığı antrenmanda Rüştü, İbrahim Toraman, Bobo, Ricardinho ve Serdar Kurtuluş, takımdan ayrı üst sahada koşu yaptı.

Serdar, daha sonra bir süre topla çalışmalar gerçekleştirdi. Bu arada Fransız futbolcu Cisse, takımla ısınma ve koşu çalışmaları yaptıktan sonra tek başına tempolu koştu.

Davetsiz misafir 

Öte yandan siyah-beyazlıların akşam çalışmasının başında Serdar Özkan'ın köpeği bir ara sahaya daldı. Saha içinde futbolcuların üzerine atlayıp koşturan köpek, daha sonra dışarıya çıkarıldı.

Siyah-beyazlılar, Trabzonspor maçının hazırlıklarını, yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Günün Önemli Haberleri