Beşiktaşa 2 Çek futbolcu

Abone ol

Sivok ile Zapotocny'i renklerine bağlayan Beşiktaş’ta menacer Sinan Engin camiaya mesaj gönderdi.

Beşiktaş Menaceri Sinan Engin iddialı konuştu: Zapotocny ile Sivok´a çok güveniyorum. İki oyuncuya da inanıyorum ve transferdeki tüm sorumluluğu alıyorum.

İki futbolcuya da övgüler yağdıran Engin, “Çok önemli transferler yaptık. Savunmamızdaki sıkıntıyı çözecekler. Bu transferdeki tüm sorumluluğu üzerime alıyorum, olumsuz bir durumda öne çıkarım. Zapotocny İtalya’da görev yapan ayağını yere sağlam basan, sert bir oyuncu. Savunmamıza güç katacaktır” ifadesini kullandı.

 

 Tomas Sivok

‘Prag’ın kaptanını aldık’
Tomas Sivok’u uzun süredir takip ettiklerini dile getiren Engin, “Tam bir joker. Savunmanın her yerinde oynayabilir. Solda, sağda, ortada... Topu oyuna çok rahat sokuyor. Ön liberoda da görev yapabilir. Çek Cumhuriyeti’nin Euro 2008 kadrosunda da yer alıyor. Orta sahada Edouard Cisse’ye de destek verecek, savunmamıza da katkı sağlayacak. Ayrıca kendisi çok kişilikli, Sparta Prag’ın kaptanlığını yapıyor” diye konuştu.

‘En önemli sorunu çözdük’
Görüşmelerin tüm hızıyla devam ettiğini belirten Sinan Engin, “Transfer gündemimizdeki ilk sorunu çözdük. Savunmamız bizim en çok sıkıntı yaşadığımız bölgeydi. Aynı dili konuşan, birbirlerini tamamlayan iki oyuncu aldık. Şimdi kadromuzdaki oyuncularla kaynaşmalarını sağlayıp, takımı başarıya taşıyacağız. Bundan sonra transfer yapmamız halinde, kalburüstü yabancılar alacağımızı söyleyebilirim” dedi.

Kaynak: Fanatik
Günün Önemli Haberleri