Beşiktaş kaptanını değiştiriyor

Abone ol

Beşiktaş yönetimi İbrahim Üzülmez'i kaptanlıktan alacak. Yeni kaptan kim olacak?

Siyah beyazlı yönetim devre arasında, Sivas maçında taraftarın yuhaladığı ve tepki gösterdiği İbrahim Üzülmez’den kaptanlığı alıp İbrahim Toraman’a teslim edecek..

Beşiktaş'ta yönetim ve teknik heyetin, ligin devre arasında yapmayı planladığı ‘operasyon’ şekillenmeye başladı. Bunların başında da ’kaptanlık pazubandı’nın kol değiştirmesi geliyor.

Son dönemde üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra takım içinde radikal kararlar almak isteyen ve bazı futbolcularla yolların ayrılacağını karara bağlayan siyah-beyazlılarda halen kaptanlık yapan İbrahim Üzülmez’in bu görevi İbrahim Toraman’a devredilecek.

ENGİN MESAJI VERMİŞTİ

Özellikle son oynanan Sivasspor maçında taraftarın büyük tepkisini çeken ve topu ayağına her aldığında yuhlanan İbrahim Üzülmez’in bu saatten sonra arkadaşlarına yararlı olamayacağını düşünen yönetim, Toraman’la değişime gidecek. Geçen hafta bir programa katılan ve canlı yayında İbrahim Üzülmez ile ilgili bir soruya, “İbrahim çok iyi niyetli ancak liderlik farklı bir şey” diyen menajer Sinan Engin’in kaptanlığın değişebileceği sinyalini üstü kapalı bir biçimde belli etmişti.

‘HİÇ AĞIRLIĞI KALMADI’

Tayfur Havutçu’dan sonra takımın başında kaptan olarak sahaya çıkan İbrahim Üzülmez’e kesinlikle vefasızlık yapılmayacağını ancak yeni bir kan değişikliğine de ihtiyaç olduğunu dile getiren bazı yöneticilerin, “Maalesef İbrahim’in takımda fazla ağırlığının olmadığına dair duyumlar alıyoruz. Üstelik Liverpool maçında da saha içinde Bobo kaptanına bağırdı çağırdı. Bir kaptan bunlara kesinlikle müsaade etmez. Ayrıca taraftarla da arası son dönemde iyi değil. Kendisi de yıprandı. En iyisi İbrahim Toraman’ın kaptan olması” dedikleri öğrenildi.

Kaynak: Vatan

Günün Önemli Haberleri