Beşiktaş iki yabancı peşinde

Abone ol

Beşiktaş'ın hocası Ertuğrul camiadan sabır istedi ve şu mesajı yolladı:

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hazırlık sürecinde takımın oyun sisteminden memnun olduğunu söyledi.

Transfer çalışmalarına da değinen Ertuğrul Sağlam, önümüzdeki hafta içinde konunun netleşeceğini, yanlış transfer yapmaktansa geç transfer yapmanın daha olumlu sonuçlar doğuracağını söyledi.

Sağlam, “İki tane transferimiz olacak. İki yabancı hakkımızı kullanmayı düşünüyoruz. Dışarıdaki oyuncular maddi yönden çok daha cazip” açıklamasında bulundu.

"Her kamp döneminde olabilecek sağlık sorunları yaşıyoruz" diyen Sağlam, "Genç futbolcu Burak'ın sakatlığı bizi üzdü. Genel olarak profesyonelliğin üst düzeye çıktığı bir dönem yaşadık. Gayet memnunum. Bundan sonraki dönemde sistem ile ilgili çok yoğun bir şekilde çalışmalıyız” dedi.

Başarı peşinde koşarken aynı zamanda üretmek de istediklerini belirten Sağlam, “16’lık Batuhan’dan, 34’lük Rüştü’ye kadar bütün futbolcularımızı değerlendirmenin peşindeyiz. Genç futbolcular bizi cezbediyor. Zaman zaman alt yapıdaki gençlere şans vereceğiz, yeni oyuncular kazanmalıyız. Günü kurtarmak adına değil Beşiktaş'ın geleceği adına da çalışmalar yapıyoruz. Değişimler kolay olmuyor. Bir dönem için kamuoyundan ve taraftarlarımızdan sabır istiyoruz. İnşallah bu dönemi çok çabuk atlatırız" açıklamasında bulundu.

Günün Önemli Haberleri