Bellona 10. yılını kutladı

Abone ol

Türkiye'nin lider ev tekstili markalarından Bellona, 10. yılını bayileriyle birlikte sanatçıların katılımıyla kutladı.

Türkiye'nin lider ev tekstili markalarından Bellona, 10. yılını bayileriyle birlikte Şafak Sezer ve Ebru Gündeş'in de sahne aldıkları bir toplantıyla kutladı.
Boydak Holding'e bağlı Boytaş Mobilya tesislerinde üretimi gerçekleştirilen Bellona 10. yılını Antalya'da "10. Yıl Bayi Buluşması" ile kutladı. Buluşmaya Türkiye genelinde faaliyet gösteren 800 Bellona bayisinin yanı sıra Boydak Holding ve Bellona markasının üst düzey yöneticileri katıldı.

2007 hedefleri ve projelerinin tartışıldığı toplantıda Bellona, toplu konutlar için özel tasarlanan ürünlerden oluşan 2007 koleksiyonunu bayilerine tanıttı.
10. Yıl Bayi Buluşması'nda bir konuşma yapan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Boytaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Boydak, Bellona markalı ürünlerin üretiminin gerçekleştirildiği Boytaş Mobilya'da 3 bin 778 işçi ve 257 idari personel istihdam edildiğini söyledi.
2007 yılında 20'den fazla Bellona Mağazası'nı hizmete sokmayı planladıklarını belirten Şükrü Boydak, mevcut bayi yapısını daha da güçlendirerek Bellona'nın hizmet kalitesini sürekli artırmayı amaçladığını belirtti. Boydak, "10 yıl içinde geldiğimiz bu nokta bizleri onurlandırmaktadır" diyerek sözlerini tamamladı.

Türkiye geneline yayılmış 800'e yakın bayi ve tedarikçiler de bu rakama dahil edilecek olursa Bellona 10 yıl içinde Türkiye'ye katma değer ve istihdam yaratan önemli markalardan biri olmayı başardı. Boytaş Mobilya bugün İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin en büyük ilk 500 şirketi arasında 101. sırada yer almayı başardı.
Toplantı sonunda 2006 yılında dereceye giren Bellona bayilerine plaket verildi. "10. Yıl Bayi Buluşması" için düzenlenen gala gecesinde Şafak Sezer ve Ebru Gündeş sahne aldı.

Günün Önemli Haberleri