Belçikalı kız için harakiri yaptı

Abone ol

21 yaşındaki Belçikalı turiste aşık olan genç dehşet saçtı.

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde tanıştığı 21 yaşındaki Belçikalı Elisia Guddbet'ten aşkına karşılık bulamayan 23 yaşındaki T.F.G. dehşet saçtı. Eline geçirdiği bıçağı 3 kez karnına saplayan genç, hastanede tedaviye alındı. Belçikalı kız, "Arkadaşlığımızı yanlış anladı. Reddedilince deliye döndü. Benim için hayatını tehlikeye atmasına gerek yoktu" dedi.

İstanbul'dan 3 arkadaşıyla birlikte Bodrum'a tatile gelen T.F.G., barda tanıştığı Belçikalı turist Elisia Guddbet'e aşık oldu. Belçikalı kız ile 3 gün boyunca Bodrum'da gezip dolaşan, plajda ve diskoda zaman geçiren Türk genci T.F.G., dün gece otogarda aşkını itiraf etmeye karar verdi. İlanı aşkına red cevabı alan T.F.G., çılgına döndü. Belçikalı kızın arkadaşlarıyla birlikte otogardan ayrılmaya çalışması üzerine iyice öfkelenen genç, belindeki bıçağı çıkarıp intihara kalkıştı. Tehditler ve küfürler savurup bıçağı 3 kez karnına saplayan T.F.G. otogarda dehşet saçtı. Elisia'nın gözünün önünde kanlar içinde yerde kalan genç, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Karnına birkaç dikiş atılıp taburcu edilen ve gözaltına alınan T.F.G., "Ona aşık oldum. Bana olan duygularından da emindim ama bir anda değişti. Aşkımı reddedince kendimden geçip böyle bir çılgınlık yaptım. Biraz da alkollüydüm" dedi.

Poliste ifade veren Belçikalı turist Elisia Guddbet ise "Arkadaşlığımızı yanlış anladı. Birkaç gün Bodrum'da arkadaş grubumuzla gezdik eğlendik. Hepsi bu kadardı. Ama bana aşık olmuş. Reddedilince deliye döndü. Benim için hayatını tehlikeye atmasına gerek yoktu. Bu tatsız olayın ardından tatilimi bırakıp Belçika'ya döneceğim" diye konuştu

Günün Önemli Haberleri