Behzat Ç. ikinci fragmanı rekor kırdı!

Abone ol

Ekran fenomeni Behzat Ç. kısa değil bu kez uzun uzun ekranda olacak.

Son günlerde sağlık durumuyla bir kez daha gündeme gelen Nejat İşler'in yeni filmi "Behzat Ç. Ankara Yanıyor" Ercüment Çözer fragmanıyla izleyenlerin beğenisine sunuldu.

Behzat Ç. Ankara Yanıyor, filminin Ercüment Çözer’i merkezine alan teaser video yayınlandı. Yayınlandığı dönemde ciddi bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin devam niteliğindeki filmi, ikinci fragmanıyla yine gündemde.
 
Filmin yapımcılığını Adam Film üstleniyor. Yönetmenliği ise, Serkan Akar yapıyor. Seneryosu dizininde senaristi olan Ercan Mehmet Erdem’e ait. ‘Behzat Ç. Ankara Yanıyor', filminde ele alınan konu ise şöyle:

Behzat Ç.’nin yokluğunda Cinayet Büronun başına Himmet adında bir Başkomiser atanmıştır. İçişleri Bakanının öldürülmesi teşkilatta büyük bir çalkantıya yol açınca Himmet de bunu kendi açısından bir fırsata dönüştürmeye karar verir ve ekibini Terörle Mücadeleye yardımcı olmaya yönlendirir. İçişleri Bakanı öldürülmeden önce Cinayet Büro ekibi Hakkı adında bir bakkalın ve Alman Konsolosluğunda görevli Hans adında bir Almanın cinayeti üzerinde çalışmaktadır. Alman Hükümeti, cinayete gözlemci olarak Ulrike adında bir polisini görevlendirmiştir. Başkomiser Himmet, bakkal ve Almanın cinayetlerine öncelik vermez. Tahsin de bu cinayetlere bakması için Behzat Ç.’yi geçici olarak göreve çağırmaya karar verir. Ancak Behzat Ç. Kararsızdır..
 
Filmin, sinemaseverlerle 1 Kasım tarihinde buluşması bekleniyor.

 
Günün Önemli Haberleri