Beckhama işkence gibi ceza

Abone ol

Los Angeles Galaxy takımına gideceğini açıklayan İngiliz David Beckham'a hocası Capello'dan ceza geldi.

İspanya'nın Real Madrid takımından, haziran ayında sözleşmesi bittikten sonra ayrılarak ABD'nin Los Angeles Galaxy takımına gideceğini açıklayan İngiliz David Beckham, Real Madrid formasını bir daha giyemeyecek. Real Madrid'de yeni kurallar getiren teknik direktör Fabio Capello, Beckham'ın sadece antremanlara çıkacağını ama hiçbir maç kadrosuna alınmayacağını duyurdu.

İngiliz futbolcunun Real Madrid'ten ayrılmasının nedeninin kendisi olmadığını söyleyen Capello, ''Beckham'ın kararı Los Angeles'a gitmek. Her zaman profesyonel bir futbolcu oldu ama bir kulüple önemli sözleşmesi varken diğer bir kulüple de bunu yaptı.

Artık onu hesaba katamayız. Başka maç yapmayacak'' dedi. Öte yandan Capello, İtalyan Antonio Cassano'yu da artık takım içinde düşünmediğini net bir şekilde açıkladı. Cassano'nun FC İnter'e transfer olması beklenirken, Capello'nun kadrosunda görmek istemediği ve satış listesine koyduğu diğer bir futbolcu Brezilyalı Ronaldo için ilk ciddi teklifin İtalya'nın FC Juventus kulübünden geldiği iddia ediliyor.

Günün Önemli Haberleri