Bebek suratlı intikamını aldı

Abone ol

İsviçre basınının dünyası karardı. Manşetlerde hüzün vardı...

İsviçre basını, Beşiktaş’ın dün akşam Zürih’i 2-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’ne kalmasının ardından, karşılaşmaya geniş yer ayırdı. İsviçre’nin önde gelen gazetelerinden Blick, birinci sayfadan verdiği haberde "Zürih’in Şampiyonlar Ligi rüyası kabusa dönüştü" başlığını kullanırken, alt başlıkta, "Beşiktaş Şampiyonlar Ligi yolunu kapadı" ifadesi yer aldı.

İsviçre basını, Beşiktaş ile Zürih arasında oynanan her iki karşılaşmada da attığı üç golle siyah beyazlı ekibin Şampiyonlar Ligi’ne kalmasında büyük pay sahibi olan Delgado için de, "Bebek suratlı intikamını aldı" ifadesini kullandı.

Arjantinli futbolcunun, oyunun en iyisi olduğunu belirten gazete, "İsviçre şampiyonu yerlerde, ayakta kalan Beşiktaş" alt başlığıyla habere devam etti. Delgado’nun 13 Mayıs 2006 tarihinde Basel’de oynarken şampiyonluğu son dakika golü ile Zürih’e kaptırdığını hatırlatan Blick, " Delgado geç de olsa intikamını aldı. 13 Mayıs’ta üzülen Arjantinli, dün akşam sahadaki en mutlu insandı" cümlelerine yer verdi.

Günün Önemli Haberleri