Bebek hırsızı tutuklandı

Abone ol

Iğdır'da Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinden bir bebeği çaldığı iddia edilen kadın tutuklandı

Iğdır'da Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinden bir bebeği çaldığı iddia edilen 2 kişiden biri tutuklandı, diğeri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Iğdır Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde doğum yapan Ayşe Çuko'nun bebeğini çaldığı belirlenen İpek Y. (30) ve kızı D.Y (17) polis ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlıdan İpek Y. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kızı D.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İpek Y.'nin kocasının da hırsızlık suçundan Iğdır Kapalı Cezaevinde olduğu öğrenildi. İpek Y. adliyeye getirilişi sırasında ''çok pişman'' olduğunu belirterek ''Yakalanmasaydım da çocuğu geri getirecektim. Bu işi aile baskısı yüzünden yaptım. İlk çocuktan sonra çocuğum olmuyordu. Ailem sürekli 'Çocuk olsun' diyordu. Bu nedenle bu yola başvurdum. Çok pişmanım'' dedi.
Iğdır Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde perşembe günü doğum yapan Ayşe Çuko, bebeğinin, yorgun olduklarını belirterek dinlenmek için odaya giren 2 kadın tarafından çalındığını söylemişti.

Günün Önemli Haberleri