Bayramlık çalan uyanıklar yakalandı

Abone ol

Başkent'te bir tekstil mağazasından giyim ürünleri çalmaya çalışan 3 kişi, polisler tarafından fark edilince amaçlarına ulaşamadı.

Polis tarafından bir süre takip edilen ancak ara sokaklarda izlerini kaybettiren şahıslar çaldıkları ürünlerin bulunduğu otomobili bir çıkmaz sokakta terk ederek kayıplara karıştı. Şahısların çaldıkları giyim malzemelerini Kurban Bayramı öncesinde piyasaya sürecekleri öğrenildi. Polis, çalınan giyim malzemeleri ile otomobile el koydu. Otomobilin bir kamu kurumuna ait ve çalıntı olduğu bildirildi.

Başkent'te yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hırsızlar, tekstil ürünlerinin satıldığı mağazalara göz dikti. Altındağ ilçesi Ulubey Mahallesi Hasan Tahsin Caddesi 33 numaradaki giyim ürünlerinin bulunduğu bir mağazaya gelen 3 şahıs, mağazada bulunan pantolon, gömlek, kazak gibi giysileri çalıntı otomobilin bagaj kısmına doldurmaya başladı. Ancak bölgede devriye gezen bir polis ekibi, hırsızları fark etti. Polisin kendilerini fark etttiğini anlayan şahıslar, geldikleri otomobile binerek hızla kaçmaya başladı. Otomobili kovalayan polis, bir süre sonra hırsızların izini ara sokaklarda kaybetti.

Bunun üzerine polis, bölgede şahısların kaçış istikametlerini kapattı. Polisten kaçamayacaklarını anlayan şahıslar, 877 sokak içerisinde çalıntı otomobili ve mağazadan çaldıkları ürünleri bırakıp kaçarak izlerini kaybettirdi.

Hırsızların çaldıkları giyim ürünlerini Kurban Bayramı öncesinde pazara sürüp düşük fiyattan satacağı öğrenildi. Polis, şahısları yakalamak için bölgede geniş çaplı bir çalışma başlattı. Bölgedeki şüpheli şahıs ve otoları tek tek inceleyen polis, hırsızların izine rastlayamadı. (


Günün Önemli Haberleri