Bayan doktora meydan dayağı

Abone ol

Kartal Devlet Hastanesi'de önceki gün akıllara durgunluk veren bir gelişme yaşandı.

Kartal Doktor Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kadın doktoruna geç geldiği için meydan dayağı attığı iddia edilen Başhekim Yusuf Özertürk'ü konuşuyor..

www.sonsayfa.com internet sitesinin özel haberine göre olayın ayrıntıları şöyle:

Patoloji Servisi doktorlarından Dilek Yavuzer, önceki gün mesai saatine trafik yoğunluğundan dolayı geç geldi. Bu sırada 15 kişilik bir ekiple denetimde olan Başhekim Yusuf Özertürk, bayan doktoru geç geldiği için personel içinde azarlamaya başladı. Bunun üzerine bayan doktor Dilek Yazıcıoğlu Yavuzer, "Bana hakaret edemezsiniz. İdari prosedür ne ise uygulayın" diyerek uyarıda bulundu. Bu atışma kısa sürede karşılıklı hakaretlere dönüşünce, Başhekim Yusuf Özertürk sinirlerine hakim olamayarak kadın doktora saldırdı ve tokatlamaya başladı.

Ne olduğunu anlamayan Yavuzer kendisini korumak istese de başarılı olamadı ve başhekimin onlarca personelin önünde yumruklu ve tokatlı saldırısı dakikalarca devam etti. Kadın doktor saldırı sonrası tedavi altına alınırken, Başhekim Özertürk ise kalp spazmı geçirdiği gerekçesiyle yoğun bakım ünitesine kaldırıldı..

Kadın doktorun başhekim tarafından dayak yemesi hastane personeli arasında da infiale neden oldu. Hastane doktorları yaşanan olayı kınadı.

Başhekim bugün hastaneye gelmedi

Dayak skandalı hastaneyi karıştırdı. Olayın duyulmasından sonra bugün çok sayıda personel hastane bahçesinde eylem yapıyor. Başhekim Yusuf Özertürk ise bugün mazeretsiz olarak hastaneye gelmedi.

Dayak yiyen bayan doktorun yakınları tarafından da arandığı iddia edilen başhekimin, olası bir saldırıdan korunmak için dün kalp spazmı geçirdiği bahanesiyle yoğun bakıma yatırıldığı ve bir iki saat sonra yoğun bakımdan çıkarak kayıplara karıştığı iddiaları kulaktan kulağa yayılıyor.
Günün Önemli Haberleri