Başkan Dağların icraatına onay

Abone ol

Kartal Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Arif DAĞLAR’ın 2007 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşerek kabul etti.

Kartal Belediye Meclisi, Başkanvekili İbrahim ÖZTEMEL’in başkanlığındaki toplantıda 11 CHP, 18 AKP’li olmak üzere 29 üyenin hazır bulunduğu toplantıda, 2007 Yılı faaliyetlerini içeren raporu, yoğun görüşmelerin ardından, 11 ret oyuna karşılık, 18 oyla kabul etti.

Yapılan görüşmelerde CHP ve AKP grupları adına grup başkanları ve üyeler, 2007 faaliyetleri hakkında görüşlerini bildirdiler. Konuşmaların ardından söz alan Başkan DAĞLAR, çalışmaları ve projeleri hakkında meclisi bilgilendirip yapılan eleştirileri cevaplandırdıktan sonra oylamaya geçildi. 2007 yılı faaliyet raporunun oylaması sonucunda, Başkan DAĞLAR’ın faaliyetleri oy çokluğuyla kabul edildi. Oylama sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan başkan, İstanbul’un yeni merkezi Kartal’da mega projeleri bir bir hayata geçirmeye başladıklarını, hedeflerinin; tam bir uyum ve ekip ruhuyla çalışarak Kartal’ı bir dünya kenti yapmak olduğunu söyleyerek kendilerine verdikleri destekten dolayı meclise ve Kartal’a bugüne kadar emeği geçmiş tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

Faaliyet raporunun kabulü sonrası Başkan DAĞLAR, meclis üyelerine bir yemek verdi. Katılımın yüksek olduğu yemekte, farklı görüş ve partilere üye meclis üyeleri, aynı masada toplanarak meclis gündeminden uzak, değişik konularda sohbet edip keyifli anlar yaşadılar.

Günün Önemli Haberleri